Lav FODMAP på reise i Nancy Frankrike

av | Land og steder | 0 kommentarer

 

Å ha leilighet med kjøkken er intet mindre enn genialt når man har restriksjoner i matveien!

Selv om jeg absolutt elsker luksuhoteller, må jeg innrømme at det å ha kjøkken, om enn bare to kokeplater og et kjøleskap som vi har nå, gjør ferien mye enklere. Det å slippe og måtte tenke på hvor vi kan gå å spise, hva vi skal spise og om servitøren forstår alle mine behov, er en befrielse.

Ikke så lett å forstå!

Jeg vet ikke om franskmennene forstår eller om de ikke vil forstå, men de skjønner absolutt ikke engelsk. Selv når jeg spør etter en kopp kaffe (coffee) blir de helt satt ut, så mye at de må hente en kollega. Da må jeg si jeg er glad jeg enda ikke har prøvd å spise middag på restaurant her! Vi skal ut å spise på onsdag, men da har jeg tenkt å spise på forhånd, så slipper jeg de store katastrofene rett før vi skal reise hjem. Vi drar til Paris på torsdag og tar siste natten på fint hotell der. Skal bli spennende å se hvordan det går da!

Mer om glutenfritt og allergivennlig mat i Nancy her.

NB! I forrige uke sendte jeg inn noen yoghurtoppskrifter til en konkurranse. Om du vil at en lav FODMAP oppskrift skal vinne kan du stemme på «laktosefri yoghurt med hjemmelaget glutenfri musli» her. Jeg blir veldig glad for enhver stemme jeg får! (Du trenger ikke å være på Facebook el. det er bare til å trykke på «stemmeknappen» og så har du stemt.)

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

LavFODMAP på reise Leipzig
Land og steder

LavFODMAP på reise Leipzig

I forbindelse med skrivingen av boken lavFODMAP på reise, var jeg  og fotografen min i Tyskland for å gjøre research. Vi startet med noen dager i Berlin og tok deretter tog til Leipzig. Jeg hadde vært i Berlin, og for så vidt Tyskland, mange ganger før, men aldri i...

Les mer...