Mandelpoteter sousvide

I går var første, og ikke siste, gang jeg laget poteter sousvide. Jeg skrelte potetene og la de i posen sammen med litt salt, provencekrydder og noen klatter med smør. Her er det vel bare fantasien som setter grenser for hvilke krydderier man skal bruke. Potene ble vakuumert, forseglet og kokt på 84 grader i 1,5 timer.

Jeg laget til potene tidlig på dagen, kjølte de ned og varmet de opp sammen med kyllingen. Om man vil ha andre grønnsaker kan disse også med fordel lages sammen med potetene (muligens litt kortere tid?), kjøles ned og varmes med kjøttet. Da er alt ferdig samtidig og det er superenkelt å servere!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.