Pailøs skinkepai, hva er det for noe da?
Idag fant jeg ut at jeg måtte lage en ny vri på den kjedelige frokosten min med stekt egg og skinke. Dessverre kan lav FODMAP frokost bli veldig lite variert, spesielt i begynnelsen når man er livredd for å spise feil. Skinkepaien ble kjempegod og nesten ble litt souffle-aktig!
Til en porsjon pailøs skinkepai trenger du:
1 egg
30 g. laktosefri mat- eller kremfløte
20 g. revet ost
50 g. skinke eller bacon
Salt og pepper (om skinken er salt trenger du ikke salt!)
Ev. det grønne fra vårløk eller purre.
Tilbereding:
Pisk egget lett og bland inn resten av ingrediensene. Stek i 20-25 min. på 200 g. midterste rille.
Denne ser utrolig god ut, som en porsjons-omelett 🙂
Mannen digget den og! Han og sønnen liker godt at jeg går på lav FODMAPdietten, de mener de får veldig mye god mat for tiden… 😀