Jeg var helt sikker på at jeg hadde postet oppskriften på enkle vafler med havremel her, men jeg tok visst feil… Her er ihvertfall oppskriften på vaflene som har reddet meg fra å sulte ihjel mang en gang!

Mye egg, litt havremel og ikke sukker gjør at disse glutenfrie vaflene fungerer godt som substitutt for brød.

Til  3 – 4 plater enkle vafler med havremel trenger du:

(Jeg lager røren kvelden før både fordi vaflene blir bedre om røren får stå å svelle, men også fordi det går raskere om morgenen da.)

2 egg

40 g. havremel (Lag havremel selv)

60 g. glutenfri, lys melblanding

1/2 ts. bakepulver

ca. 1,5 dl. laktosefri melk

2 ss. olje/smør

Fremgangsmåte:

Pisk alt sammen og la røren stå i minst 15 min. Om røren er veldig tykk kan du spe med litt melk. Stek vaflene og spis med enten pålegg, som om det er brød, med sukker, syltetøy, litt laktosefri rømme og syltetøy…. Kun fantasien setter grenser her!

Lagre

Lagre

Lagre