LavFODMAP-boken på bestselgerlisten første halvår!

av | lavFODMAP-bøker | 13 kommentarer

LavFODMAP front 72dpiI morges våknet jeg opp til en særdeles gledelig nyhet, nemlig at lavFODMAP-boken min er den 11. mest solgte boken i kategorien «sakprose, norsk, voksen, salg januar tom. juni 2015». De ordinære boklistene blir gitt ut en gang i uken av den norske bokhandlerforeningen. Siden foreningen har sommerferie nå poster Bok365, som er en uavhengig nettavis for bøker, littertur og samfunnsspørsmål, egne, litt andre lister, men basert på tall fra den norske bokhandlerforeningen.

På denne listen, over hele første halvår av 2015 ligger altså lavFODMAP-boken min på en 11. plass!

Tusen, tusen takk til alle dere som har kjøpt boken, som følger meg på Facebook, her på bloggen og som engasjerer dere og kommenterer.

For å feire dette gir jeg ut en gratis e-bok til en av dere! Alt du må gjøre for å være med i trekningen om å vinne er:

 • lik lavFODMAP på facebook
 • del favorittinnlegget eller bildet ditt fra lavFODMAP sin Facebookside
 • skriv en kommentar her i bloggen når du har gjort punkt 1 og 2

Jeg trekker en vinner mandag 3. august. Lykke til!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

13 Kommentarer

 1. Linda Nilsen

  Gratulerer så mye 🙂 I skrivende stund ligger jeg rett ut med en struttende mage og magekramper. Har akkurat sett innslaget av deg og Julianne på God Morgen Norge og funnet ut at jeg er en mellomting av dere som veksler mellom ytterpunktene. Dessverre er IBS bare toppen av kransekaken av mine helseplager, men ved å få kontroll på den hadde jeg fått et problem mindre. Jeg hadde virkelig satt pris på å vunnet boken din full av inspirasjon av oppskrifter som kan brukes av hele familien <3 Jeg krysser det som krysses kan <3

  • Cecilie

   Mange har nok en ibs som er både det ene og det andre ja og mange har også ibs som en tilleggsdiagnose, slik som du og jeg. Likevel er det, som du sier, noe med kontrollen lavFODMAP gir når man merker at det virker. Gull verdt selv om resten av kroppen lever sitt eget liv! 🙂 lykke til med trekningen og tusen takk! Klem 🙂

 2. Ingvild

  Punkt 1 og 2 utført! (Delt bilde via sida mi: Mage i Balanse). Ventar i spenning 😀

  • Cecilie

   Flott! Skal sjekke siden din etterpå. Gleder meg til å se. Lykke til med trekningen! Klem 🙂

 3. Aud Elin Kristensen

  Hei Cecilie,
  jeg fant din nettside i dag og tenker at jeg er på sporet av noe som kan hjelpe meg med mine mageutfordringer. Jeg ønsker meg boken din som er omtalt her og har utført del 1 og 2.

  Hilsen Aud Elin

 4. Johanna Rønningen

  Likt og delt ett bilde 🙂 Bruker bloggen din jevnlig som oppslagsverk så hadde vært supert å vinne bok 😀

 5. Cecilie

  Jeg har ikke glemt trekningen! Vinneren av iBook-koden til lavFODMAP-boken er…. Ingvild! Gratulerer, jeg sender deg en mail! Jeg har flere koder, så ikke fortvil dere som ikke vant denne gangen. Det kommer flere muligheter!

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

lavFODMAP-bøker

Ny lavFODMAP-bok!

De siste månedene er det mange som har spurt meg om det kommer en oppfølger til den forrige boken min. Hittil har jeg vært litt hemmelighetsfull og jobbet i det skjulte, men nå er tiden inne for å si det: Ja, det kommer en ny lavFODMAP-bok! Jeg er veldig fornøyd...

Les mer...