Nå kan du forhåndsbestille den nye lavFODMAP-boken

av | Hverdagen | 4 kommentarer

Kanskje du vil gi den i julepresang til deg selv eller en som har sensitiv mage?

Kanskje du rett og slett setter den på din egen ønskeliste?

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavFODMAP-boken og få en hemmelig førjulsgave!

Det er nå mulig å forhåndsbestille boken min, «Kaker og desserter for sensitive mager – lavFODMAP». Boken blir sendt til deg med en gang den er kommet fra trykkeriet, 2-3 januar og du vil bli en av de første som får boken!

Nå kan du forhåndsbestille den nye lavFODMAP-boken

 

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

4 Kommentarer

 1. Linda

  Da er søtsak-boken din kjøpt og betalt hos Haugen Bok 🙂 Gleder meg stort!
  På bokhandelen sin nettside står etternavnet ditt skrevet med Ø istedetfor Å – Jeg la igjen en beskjed til dem om det 🙂

  • Cecilie

   Hahahaha, må le… 🙂 Jeg vet det med navnet og de har rettet det opp, men det tar litt tid før det blir oppdatert. C.

 2. Kristin bergheim

  Ser frem til boken din kommer i posten☺ da blir det baking!?

  • Cecilie

   Takk for at du har forhåndsbestilt boken og GLED DEG! C.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Vil du vinne lavFODMAP-matvarer?

Da har jeg levert manuset til den nye boken, pakket kofferten til i morgen og når jeg er ferdig med å skrive denne bloggposten skal jeg slange meg på sofaen resten av kvelden. For en ukes tid siden var jeg i Liverpool på "Allergy + Free From" messen. Der traff jeg...

Les mer...

Dagen etter dagen
Hverdagen

Dagen etter dagen

Når jeg i dag snakker om dagen etter dagen snakker jeg altså ikke om dagen etter dagen jeg har spist noe jeg ikke burde spist. Jeg snakker om slippefesten for den nye boken min "kaker og desserter for sensitive mager, lavFODMAP". Stinn brakke Jeg var redd for at...

Les mer...