Julegaven til den som har sensitiv mage!

av | Hverdagen, lavFODMAP-bøker | 0 kommentarer

Skjermbilde 2014-12-12 kl. 17.23.39Det er mange som har spurt meg om hvorfor boken ikke kommer FØR jul, slik at de kan gi den i julegave. Svaret på dette er så enkelt at forlagene har «bokslipp» to ganger i året, om høsten og etter jul, og boken min er altså en «etter-jul-bok».

For de av dere som likevel vil gi boken i julegave kan dere nå kjøpe gavekort. Mottageren vil da bli en av de første som får boken, signert om ønskelig, når den kommer rett over nyttår.

Boken koster 349,-  Hvis mottageren bor i Bergen kan jeg selv kjøre ut boken og det vil ikke komme fraktkostnader, men om  jeg må sende boken kommer det en fraktkostnad på kr. 40,- pr. forsendelse (da sendes den som brev og kan ikke spores. Ønsker du sporing kommer fraktkostnaden på 155,- )

Send meg en mail på cecilie(a)lavfodmap.no om dette er interessant!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Vil du vinne lavFODMAP-matvarer?

Da har jeg levert manuset til den nye boken, pakket kofferten til i morgen og når jeg er ferdig med å skrive denne bloggposten skal jeg slange meg på sofaen resten av kvelden. For en ukes tid siden var jeg i Liverpool på "Allergy + Free From" messen. Der traff jeg...

Les mer...

Hverdagen

LavFODMAP-lunsj i Bergen!

Mange av dere har spurt meg om hvordan det går med lavFODMAP-kafeen min. Prosjektet begynner å ta form og planen er nå at jeg skal starte opp til høsten. I første omgang blir det en ettermiddag/kveld i måneden, men blir det vellykket er det ikke noe problem å...

Les mer...