Kunne du tenke deg å lære og lage disse fantastisk gode glutenfrie skillingsbollene på et lavFODMAP matlagingskurs?

Eller skoleboller? Eller hva med lavFODMAP substitutter for brød? Hvis du i tillegg bor i Bergen har jeg en gledelig nyhet.

For noen uker siden fikk jeg en hyggelig mail fra Helene:

Jeg jobber som studiekonsulent ved Folkeuniversitetet, og vi har i dag diskutert nye kurs som kunne vært interessant. Med bakgrunn i at jeg selv går på lavFODMAP, kom vi opp med ideen om et matlagingskurs med fokus på lav FODMAP. Jeg kom til å tenke på deg, da jeg selv har lest bloggen din og følger med på forskjellige Facebook grupper.

Vi mailet litt frem og tilbake og i går fikk jeg omvisning på kjøkket samt at vi hadde en liten brainstorming om innholdet i kurset. Dette blir altså et kurs for deg som følger lavFODMAP-dietten og/eller pårørende og som trenger både inspirasjon og litt ekstra veiledning på kjøkkenet. Selv om dette  i hovedsak er et matlagingskurs vil første dagen innebære litt teori slik at det ikke skal være noen tvil om hva lavFODMAP er. Kurset vil gå over tre onsdag ettermiddager i februar, i Bergen sentrum.

Det vil selvsagt bli anledning til å spørre både meg og de andre deltagerne om råd og tips. Jeg håper også kurset kan bidra til at deltagerne blir kjent, økt mestring og gode samtaler. Av erfaring vet jeg at «magefolk» er usedvanlig kjekke mennesker (min mor sine ord etter boklanseringene mine), så dette er noe jeg virkelig gleder meg til!

Vil du være mer? Her er kursinformasjon og påmeldingsskjema!

 

Hva kunne du tenke deg å lære på et lavFODMAP matlagingskurs ?

Jeg kan ikke love at alle forslag blir tatt hensyn til, men det er fint for meg å få en pekepinn på hva dere der ute sliter med på kjøkkenet (også dere som ikke bor i Bergen. Kanskje vi kan få kurset til andre steder i landet? 😉 )! Skriv det gjerne her i bloggen, på Facebook, i en privat melding eller i en mail: cecilie@lavfodmap.no

 

 

 

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre