Det er sol og sommer i Bergen, for en gangs skyld. Da passer det godt med en lettvint og rask lavFODMAP sommersalat til lunsj, middag eller kvelds.

LavFODMAP sommersalat

Du trenger:

Issalat

Tomater

Lettkokte asparges (2 stk. er lav FODMAP, men her ville jeg prøvd meg litt frem) ev. litt serranoskinke eller annen skinke/kjøtt

Balsamicoglaze

God olivenolje

Litt raspet parmesanost

For å gjøre salaten mer mettende kan du tilsette egg.

Legg grønnsakene og ev egg og skinke på en tallerken. Hell litt olje og litt balsamicoglace på grønnsakene og dryss til slutt litt parmesanost på toppen. Utrolig godt og friskt på en varm sommerdag!

image

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.