Saus med dill smaker perfekt til rekesmørbrød!

Jeg spiser veldig sjeldent majones. Ikke fordi jeg ikke liker det, mest fordi vi sjeldent har det i hus. De gangene jeg spiser majones blir altså når jeg har laget hjemmelaget. I går kjøpte jeg reker til lunsj. Til reker må jeg ha dill, sitron og majones eller saus. Gårsagens saus med dill ble til mens mens jeg laget den, men jeg tror jeg har målene sånn noenlunde. Her kan du bruke hjemmelaget majones eller kjøpt, jeg laget hjemmelaget.

Til saus med dill trenger du:

dill

laktosefri yoghurt

Majones eller hjemmelaget majones:

Bland majones (hvis du har kjøpt majones kan du godt blande inn litt lime- eller sitronsaft), dill og laktosefri yoghurt. Bruk ca. 2/3 majones og 1/3 yoghurt og så mye dill du liker. La blandingen stå i 15 min.

 

Lagre