Saus med dill smaker perfekt til rekesmørbrød!

Jeg spiser veldig sjeldent majones. Ikke fordi jeg ikke liker det, mest fordi vi sjeldent har det i hus. De gangene jeg spiser majones blir altså når jeg har laget hjemmelaget. I går kjøpte jeg reker til lunsj. Til reker må jeg ha dill, sitron og majones eller saus. Gårsagens saus med dill ble til mens mens jeg laget den, men jeg tror jeg har målene sånn noenlunde. Her kan du bruke hjemmelaget majones eller kjøpt, jeg laget hjemmelaget.

Til saus med dill trenger du:

dill

laktosefri yoghurt

Majones eller hjemmelaget majones:

Bland majones (hvis du har kjøpt majones kan du godt blande inn litt lime- eller sitronsaft), dill og laktosefri yoghurt. Bruk ca. 2/3 majones og 1/3 yoghurt og så mye dill du liker. La blandingen stå i 15 min.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

2 Kommentarer

 1. matmorgro

  Dette såg himla godt ut! Sjømat er toppers! Kan eg bruke rapsolje istadenfor mais- eller solsikkeolje?

  Svar
  • Cecilie

   Rapsolje går helt fint! 🙂

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *