LavFODMAP treff på nett

av | Hverdagen | 0 kommentarer

Føler du deg til tider litt ensom og alene med IBS-plagene dine?

Har du noe du lurer på i forbindelse med IBS og lavFODMAP?

Jeg er ikke lege eller helsepersonell, men min erfaring er at det er mye som kan løses om man får snakket sammen med andre. Jeg hadde jo en periode lavFODMAP-treff både i Bergen, Oslo og Trondheim og det var en stor suksess.

LavFODMAP treff på nett

Derfor lurer jeg på om det er noen her som vil være med på et lite lavFODMAP treff på nett, via Zoom?

På Zoom har man video og lyd på og den som snakker blir fremhevet. Det gjør det lettere å følge samtalen enn f.eks. på Skype. Hvis du bare skal delta på et Zoom-møte, så trenger du bare en link til riktig møte, en datamaskin eller telefon og headset, så er du good to go.

Personlig var jeg super-skeptisk til å møtes på den måten, men etter å ha testet det med noen andre, så merket jeg at det igrunnen var veldig kjekt og sosialt.

Fordelen for oss som har IBS er at vi kan sitte hjemme i vår egen stue, spise og drikke det vi vil og ha vår egen do i nærheten… 🙂

Hvordan skal jeg organisere dette?

For å være helt ærlig, så er jeg veldig usikker på om hvordan jeg skal organisere dette. Men jeg har en forestilling om at det beste er å sette opp faste dager og tider. Jeg prøvde meg på et veldig spontant treff i dag, der jeg annonserte treffet 1 time før, og det gikk ikke så bra. Haha, da følte jeg meg litt som Willy-venneløs.

Jeg tar derfor gjerne imot innspill, både her og i private meldinger på Facebook, Instagram og e-post. Er dette interessant? Skal vi ha det på dagtid eller kveldstid? Skal vi ha faste tider, tema osv… osv… osv… ?

Kommer tilbake til mer informasjon om dag og tid hvis det er flere som ønsker dette.

Kunne DU tenke deg å være med på et lite lavFODMAP treff på nett?

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen, Min mening

Vær inkluderende

Fra lanseringsfesten min i fjor. Min gode venninne Elisabet demonstrerer lavFODMAP-forkle! 🙂 Vær inkluderende Nå er det ikke lenge til lanseringsfestene mine og i den forbindelse har jeg et ønske: Vær inkluderende! Jeg vet ikke hvor mange eller hvem som kommer,...

Les mer...