Omtale av lavFODMAP-boken

av | lavFODMAP-bøker | 3 kommentarer

Når man først får omtale av lavFODMAP-boken sin, kunne man vel ikke ønsket seg en bedre omtale? Denne omtalen ble trykket i bladet «Fordøyelsen» som er medlemsbladet til Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer (LMF).

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

3 Kommentarer

    • Cecilie

      Tusen takk Anette! Men du, jeg har prøvd å maile til deg… Du var vinneren av den lille «London-pakken». Send meg adressen din på en mail, cecilie@lavfodmap.no så skal jeg sende pakken over påske! 🙂

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

lavFODMAP-bøker

Ny lavFODMAP-bok!

De siste månedene er det mange som har spurt meg om det kommer en oppfølger til den forrige boken min. Hittil har jeg vært litt hemmelighetsfull og jobbet i det skjulte, men nå er tiden inne for å si det: Ja, det kommer en ny lavFODMAP-bok! Jeg er veldig fornøyd...

Les mer...