Kaker og desserter for sensitive mager lavFODMAP

av | lavFODMAP-bøker | 0 kommentarer

 

Kaker og desserter for sensitive mager lavFODMAPTanker om den nye lavFODMAP-boken: Kaker og desserter for sensitive mager lavFODMAP

(Egenreklame) Rett over nyttår kommer den nye lavFODMAP-boken min ut. Man skulle tro at jeg var vant til spenningen rundt dette med å gi ut bøker nå, men jeg må innrømme at det fortsatt gir meg en slags skrekkblandet fryd. Selvfølgelig er det mest gøy. Å få gi ut, ikke bare en eller to, men hele TRE bøker om noe jeg virkelig brenner for – nemlig god, normal «ikke-diett mat» for oss med sensitive mager er nesten som en drøm og jeg må fortsatt knipe meg litt i armen for å skjønne at dette faktisk er meg og mitt liv.

Samtidig er det skummelt. For selv om det «bare» er en kokebok føler jeg at jeg deler litt av livet mitt i oppskriftene. Vil dere lesere like de samme kakene og dessertene som jeg liker? Er oppskriftene for lette/vanskelige? Liker dere bildene og måten boken er skrevet på?

Ny fotograf og nytt forlag gir også litt ekstra spenning, men så langt er jeg veldig glad og fornøyd med resultatet. Coveret er ferdig og bildene og tekst er hos designeren som skal sette alt sammen. Det er mye arbeid med en bok og jeg er veldig glad for at jeg bare gjør en liten del av arbeidet og at det er ekstremt dyktige mennesker som gjør alt det andre!

Endelig kan jeg vise dere coveret på kaker og desserter for sensitive mager lavFODMAP

Kaker og desserter for sensitive mager lavFODMAP

Hvis du vil kjøpe boken kan du trykke rett på bildet. Da kommer til du Adlibris, som selger boken. NB! Dette er en adlink, som vil si at jeg tjener noen kroner på at du kjøper boken gjennom denne linken.

Foto: Thor Brødreskift

Makeup og styling: Ingrid Unneland

Location: Illums bolighus, Bergen, Schmidt Kjøkken og bad, Bergen og mine foreldres sommerhus.

Forlag: Vigmostad & Bjørke

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Dagen etter dagen
Hverdagen

Dagen etter dagen

Når jeg i dag snakker om dagen etter dagen snakker jeg altså ikke om dagen etter dagen jeg har spist noe jeg ikke burde spist. Jeg snakker om slippefesten for den nye boken min "kaker og desserter for sensitive mager, lavFODMAP". Stinn brakke Jeg var redd for at...

Les mer...