lavFODMAP kakefest og boklansering

av | Hverdagen | 2 kommentarer

Invitasjon til lavFODMAP kakefest og boklansering

Av og til glemmer jeg at ikke alle er på Facebook! Arrangementet har ligget ute på Facebook i litt mer enn en uke, men jeg har altså helt glemt å poste invitasjonen her på bloggen! Jeg håper likevel du som bor i Bergen og/eler omegn har mulighet og lyst til å komme på boklanseringen.

Har du lyst til å delta, men synes det er ekkelt å komme alene?

I så fall så er du ikke alene. Heldigvis vet jeg, fra erfaring, at det ikke er noe problem å komme alene på mine boklanseringer. Etter forrige boklansering var min mor overveldet over alle de hyggelige folkene. «Dette var en usedvanlig fin gjeng. Hvem er alle disse menneskene?»

Kommer du sammen med noen andre, ber jeg deg om å inkludere dem som kommer alene. Antageligvis vil du bli kjent med nye, interessante mennesker OG du vil gjøre en god gjerning. 🙂

VELKOMMEN til lavFODMAP kakefest og boklansering

Den tredje boken min er en herlig kake- og dessertbok. Boken gir deg lavFODMAP, gluten- og laktosefrie kaker og desserter til alle anledninger. Oppskriftene er enkle å følge, ujålete og du får alle ingrediensene i dagligvarehandelen.

Tradisjon tro blir det servert smaksprøver fra boken under en uformell sammenkomst med forlaget Vigmostad & Bjørke, venner, kolleger, familie og lesere.

Signerte eksemplarer av boken vil også kunne kjøpes.

Ta gjerne med deg en venn!

Sted: Biblioteket Bar, Kjøttbasaren
Tid: Tirsdag 24. januar, 2016, klokken 18.00

NB! Del gjerne invitasjonen med noen du tror kunne være interessert! 🙂

Beste hilsen,
Cecilie.

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

  1. Marzia Mohammedi

    Hei, så fine glassa. Hvor er de kjøpt, eller navn på flasse e ?

    • Cecilie

      Hei, og beklager tregt svar her. Glassene lånte vi av Illums Bolighus da jeg skrev boken, for 2 år siden. Jeg vet dessverre ikke hva de heter. C.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Er du lavFODMAP?
Helse, Hverdagen

Er du lavFODMAP?

Som noen fikk med seg, så var jeg på kurs i Oslo, i går. Ikke et lavFODMAP-kurs nei, men et kurs om nettmarkedsføring i regi av Webgruppen. For en grønnskolling som meg var dette utrolig lærerikt! Det skorter fortsatt litt (noen vil kanskje si veldig mye her) på...

Les mer...