Laktosefri fromasjkakemilkshake, hva er det for noe rart da?

Da jeg laget fromasjkaken med yoghurt, bær og frukt laget jeg altfor mye til bare sønnen og meg. «Fryseren» var min første tanke, men ville kaken forbli kake etter en tur i -18 grader? Hmmm… Det var da jeg kom på den smarte ideen med å fryse kaken i mindre stykker og bruke den som milkshake istedenfor kake!

For å lage laktosefri fromasjkakemilkshake trenger du:

Det eneste du trenger er frosset fromasjkake og litt laktosefri melk eller yoghurt. Ta kaken opp av fryseren og rett i en boks/bolle. Hell på litt laktosefri melk og/eller laktosefri yoghurt og kjør det hele i en blender eller med en stavmikser. Sønnen ville ha sin milkshake litt søtere og sprøytet på litt sjokoladesaus på toppen.

Voila, laktosefri fromasjkakemilkshake med både frukt og bær (men ellers ikke akkurat supersunn… )!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.