Laktosefri fromasjkakemilkshake, hva er det for noe rart da?
Da jeg laget fromasjkaken med yoghurt, bær og frukt laget jeg altfor mye til bare sønnen og meg. «Fryseren» var min første tanke, men ville kaken forbli kake etter en tur i -18 grader? Hmmm… Det var da jeg kom på den smarte ideen med å fryse kaken i mindre stykker og bruke den som milkshake istedenfor kake!
For å lage laktosefri fromasjkakemilkshake trenger du:
Det eneste du trenger er frosset fromasjkake og litt laktosefri melk eller yoghurt. Ta kaken opp av fryseren og rett i en boks/bolle. Hell på litt laktosefri melk og/eller laktosefri yoghurt og kjør det hele i en blender eller med en stavmikser. Sønnen ville ha sin milkshake litt søtere og sprøytet på litt sjokoladesaus på toppen.
Voila, laktosefri fromasjkakemilkshake med både frukt og bær (men ellers ikke akkurat supersunn… )!
0 kommentarer