Dagens utfordring!

av | Hverdagen | 0 kommentarer

Marco Elsafadi utfordret oss i går til å gjøre noe ubehagelig en gang i uken, i tre uker. Jeg utfordrer herved dere lesere til å gjøre det samme!

Dagens utfordring

  1. Du skal gjøre noe som er ubehagelig for deg, ikke hva du antar eller tror at andre synes er skummelt. For noen kan det være å gå på et møte, slik som jeg gjorde i går. For andre kan det være å tørre og bestille en reise og faktisk gjøre det, mens enkelte synes det er ekkelt å ta bussen (fordi det ikke er noe toalett der). Husk at din komfortsone vil være helt anderles enn min og ingenting er rett eller galt, vi er alle unike, med forskjellige referanserammer, bakgrunn, oppdragelse, opplevelser osv…
  2. Om du synes en gang i uken er for ofte, kan du få strekke det litt. Hovedsaken er at du faktisk presser deg selv og gjør noe med din egen situasjon. Den som intet våger, intet vinner!
  3. Ikke gi opp om du må gi deg, enten pga. magen eller psyken. Det er ingen krise om det ikke går, hovedsaken her er at du skal prøve og at du prøver igjen når du går på en smell! (Her skrev jeg først «om du går på en smell», men jeg måtte rette det. Du kommer nemlig mest sansynlig til å skli på det velkjente bananskallet….)
  4. Når du har gjort oppgaven din skal du klappe deg selv på skulderen, nyte seieren og sende meg en mail: cecilie(a)lavfodmap.no Hvorfor? Fordi det er få mennesker som forstår deg bedre enn meg. Gleden over å fortelle hva man har oppnådd til en som forstår er så mye større enn om man forteller det til en som ikke skjønner bæret!

Til slutt vil jeg presisere at jeg ikke er psykolog. Det eneste jeg har er min egen erfaring, på godt og vondt. Husk også at selv om det virker som om alle andre «leker seg gjennom livet» (facebook er bra for mye, men på akkurat dette punktet er facebook bare trist) så er det tull. Vi har alle våre problemer og de aller fleste må streve mer eller mindre i kortere eller lengre perioder!

Tar du dagens utfordring?

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg