En liten sniktitt på baksideteksten!

av | lavFODMAP-bøker | 0 kommentarer

Nå er det ikke lenge til boken kommer og da kan jeg endelig gi en liten sniktitt på baksideteksten!

I skrivende stund sitter jeg i Hong Kong. Som mange av dere vet så jobber mannen min for tiden i Kina mens jeg er i Norge. Fra mai til jul traff vi hverandre bare noen få ganger og i julen bestemte vi oss for å prøve og få til å treffes litt oftere, selv om det betød kortere turer. Denne gangen skal jeg derfor bare være i en uke. Ikke akkurat ideelt siden jeg blir veldig sliten av selve reisen, men jeg har vært i Hong Kong før så hovdformålet med denne turen er  ikke sight-seeing, men å være sammen. Planen er at det skal bli fint vær (det er meldt fint vær fra onsdag) slik at vi kan slappe mest mulig av ved bassengkanten! 🙂

Ha en fin uke!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

lavFODMAP-bøker

Ny lavFODMAP-bok!

De siste månedene er det mange som har spurt meg om det kommer en oppfølger til den forrige boken min. Hittil har jeg vært litt hemmelighetsfull og jobbet i det skjulte, men nå er tiden inne for å si det: Ja, det kommer en ny lavFODMAP-bok! Jeg er veldig fornøyd...

Les mer...