Her kommer en liten smakebit fra lavFODMAP-boken min (Kjøper du boken etter at du har klikket på linken vil jeg tjene noen kroner ekstra… 🙂 ) (Hvis jeg får dette til… 🙂 )

I går kveld, da jeg landet på Kastrup flyplass i København, tikket det inn meldinger fra dere lesere: «I dag fikk jeg den nye lavFODMAP boken din.» Siden jeg har vært i Kina hele julen har jeg, naturligvis, ikke selv fått sett boken. Jeg ble nesten litt misunnelig på alle som hadde fått den!

Da jeg kom hjem hadde den snille pappaen min hentet bøkene mine og jeg kunne endelig få se og bla i den fysiske boken. Jeg har alltid elsket å bla i helt nye (koke)bøker. Å få bla i sin egen, helt blodferske bok, er en helt spesiell opplevelse. Jeg håper du liker det du ser i videoen her.

En av kommentarene i går var:

Jeg har fått boken i dag også – hadde høye forventninger, men ikke høye nok – wow så bra bok!!

Kan man ønske seg en bedre «anmeldelse»?

NB! Har du kjøpt boken? Liker du den? Da blir jeg superglad om du tar bilde og deler på Instagram og/eller Facebook. Hvis du vil skrive en liten anbefaling som jeg kan bruke i bloggen ol. er du også hjertelig velkommen til det. Du velger selv om du vil være anonym eller ikke.