Jeg hadde noen sitroner… og trengte å bruke de… den ene sitronen ble altså til sitronfromasj, så får vi se hva de andre sitronene blir til…
Liker du bedre sjokolade? Lag verdens beste med sjokolademousse
Gluten- og laktosefri sitronfromasj
(Til ca. 4-5 personer)
3 dl. (en liten kartong) laktosefri kremfløte
1 egg
45 g. sukker
3,5 plater gelatin
1/2 dl. vann
saften av 1 sitron
45 g. sukker
Fremgangsmåte
Legg gelatinplatene i bløt
Pisk kremfløten til krem
Lag eggedosis av egg og 45 g. sukker
Kok opp vannet sammen med sukkeret. Ta kjelen av platen og putt gelatinplatene i vannet slik at de smelter. Rør litt og bland inn sitronsaften.
Bland kremen og eggedosisen og rør inn gelatinblandingen. Sett kaldt!
TIPS! Noen liker å ha revet sitronskall i fromasjen, selv er jeg ikke så glad i det, men om du ønsker det kan du vaske sitronen godt, rive skallet og putte det i kremblandingen.
0 kommentarer