Gluten- og laktosefrie enkle frokostpannekaker med bacon

av | sep 24, 2014 | Frokost og lunsj, lavFODMAP oppskrifter, Middag | 0 kommentarer

Gluten- og laktosefrie enkle frokostpannekaker med baconGluten- og laktosefrie enkle frokostpannekaker med bacon

Det enkle er ofte det beste, spesielt når man trenger litt rask frokost! En dag tenker jeg at jeg skal lage proteinpannekaker eller noe annet fancy som metter litt mer og som kanskje er litt sunnere, men akkurat i dag hadde jeg lyst på noe lett, enkelt og supergodt og da ble det helt enkle pannekaker.

Denne røren gir to pannekaker, akkurat nok til frokost!

1 egg

80 g. laktosefri melk

50 g. glutenfritt lyst mel

1 ts. smeltet smør.

Noen baconskiver

Fremgangsmåte:

Pisk egget lett og rør inn resten av ingrediensene. La røren hvile i 10-15 min (mens du dusjer?). Stek baconet lett og hell halvparten av røren i stekepannen. Stek på middels varme, til pannekaken er gylden, og snu.

Spises som de er eller med litt god, gammeldags, hvitt strøsukker.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *