Gluten- og laktosefrie enkle frokostpannekaker med bacon

av | Frokost og lunsj, lavFODMAP oppskrifter, Middag | 0 kommentarer

Det enkle er ofte det beste, spesielt når man trenger litt rask frokost! En dag tenker jeg at jeg skal lage proteinpannekaker eller noe annet fancy som metter litt mer og som kanskje er litt sunnere, men akkurat i dag hadde jeg lyst på noe lett, enkelt og supergodt og da ble det helt enkle pannekaker.

Vil du ha en litt sunnere frokost? Lag vafler med havremel og pålegg som er et superbra substitutt for brød!

Lagre

Gluten- og laktosefrie enkle frokostpannekaker med bacon

Denne røren er nok til to pannekaker, akkurat nok til frokost!

1 egg

80 g. laktosefri melk

50 g. glutenfritt lyst mel

1 ts. smeltet smør.

Noen baconskiver

Lagre

Fremgangsmåte:

Pisk egget lett og rør inn resten av ingrediensene. La røren hvile i 10-15 min (mens du dusjer?). Stek baconet lett og hell halvparten av røren i stekepannen. Stek på middels varme, til pannekaken er gylden, og snu.

Spises som de er eller med litt god, gammeldags, hvitt strøsukker.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.