Glutenfri og laktosefri fyllt pannekake er utrolig godt både til lunsj, middag og kvelds!

På Facebook skrev jeg at det «verdens pannekakedag», men jeg tror muligens jeg mente «den internasjonale pannekakedagen» eller «pannekakedagen»… Jaja… jeg tror poenget kom frem! Pga. denne dagen (og fordi jeg hadde litt stekt kjøttdeig igjen fra gårsdagens middag) ble det fylt pannekake gratinert i ovnen til middag i dag.

For å lage glutenfri og laktosefri fyllt pannekake trenger du

Pannekaker

Stekt kjøttdeig

Ost

Ev. salat

Fremgangsmåte:

Lag pannekaker. Krydre kjøttdeigen, ev stek opp litt raspet gulrot og andre grønnsaker du tåler sammen med kjøttdeigen. Krydre med salt, pepper, soyasaus, litt tomatpure eller lag en tomatsaus. Bruk fantasien!

Legg kjøttfyllet på pannekakene og rull sammen og lett de i en ildfast form. Dryss ost over og stek i 10-12 min. på 200 grader, midterste rille.

NB! Hvitost er naturlig lav på laktose og de fleste får ingen problemer av å spise vanlig hvitost. Du trenger derfor ikke laktosefri hvitost.

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.