Invitasjon til foredrag på Drammen sykehus

av | lavFODMAP-hjelp | 0 kommentarer

Kunne du tenke deg å høre på foredrag på Drammen sykehus?

EGENREKLAME.

Invitasjon til foredrag på Drammen sykehus

På mandag skal jeg holde foredrag på Drammen Sykehus. Dette er egentlig et kurs for IBD-pasienter, men spesielt mitt foredrag og foredraget etterpå, med psykologen, passer for alle med mage-og tarmsykdommer. Legen kommer også til å være åpen for spørsmål. Kurset er et samarbeid mellom Drammen sykehus, lærings- og mestringssenteret og LMF – Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer, der jeg er kontaktperson for Vestlandet og leder av IBS-ressurgruppen.

Kurset er gratis og det er bare å melde seg på!

Etter kurset vil vi få et eget rom der vi kan ha treff og snakke sammen. Det vil også bli mulighet til å kjøpe signerte bøker.

Kommer du?

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Angsten skal ikke vinne Cecilie Hauge Ågotnes
Helse

Angsten skal ikke vinne!

Jeg har hatt angst siden ungdommen. Du kan lese om angsten min i et eldre blogginnlegg. Den kom krypende og ble verre og verre inntil jeg til slutt ikke turde å ta buss, gå på forelesninger, butikken, foreldremøter osv.... DA skjønte jeg at jeg måtte gjøre noe...

Les mer...