Lær å lage lavFODMAP-mat av mesterkokk, Christopher Haatuft på Lysverket!

For noen måneder siden gav jeg Lysverket en utfordring:

Lag en 4-retters lavFODMAP-meny til meg! Jeg fryktet to ting: Enten at de hadde misforstått alt og at jeg kom til å bli kjempedårlig eller at jeg kom til å få litt tørt kjøtt og fisk med litt potet. Min frykt ble gjort til skamme, mildt sagt! Jeg fikk den beste 4-rettersen jeg hadde spist på lenge og for første gang siden jeg startet på lavFODMAP-dietten fikk jeg minst like spennende og god mat som resten av selskapet. Det endte faktisk med at de andre spurte om å få smake på MIN mat!

Lysverket er regnet for å være en av nordens beste restauranter og kjøkkensjefen og medeier, Christopher Haatuft har bl.a. jobbet på den velkjente Per Se i New York (med intet mindre enn 3 Michelin-stjerner). Jeg burde derfor ikke være så overrasket over at de klarte utfordringen min med glans!

FotografChristinEide-lavFODMAP-Lysverket

 

Fotograf: Christin Eide

I går var jeg på Lysverket og snakket med Christopher. Han fikk en ny utfordring: Hold lavFODMAP-matlagingskurs for leserne mine!

Lær å lage lavFODMAP-mat av mesterkokk

Christopher tok utfordringen på strak arm og i april får DU muligheten til å lære og lage lavFODMAP-mat av Christopher. Han kommer til å sette sammen en 3-retters lavFODMAP-meny som vi lager sammen og som vi etterpå spiser. Baren vil være åpen!

Forkunnskaper: Ingen

Når: Søndag 19. april 2014 kl. 17.00

Hvor: Lysverket, Rasmus Meyers Allé 9, Bergen

Pris: 1000,-

Bindende påmelding sendes til meg på: cecilie@lavfodmap.no

Det er kun 10 plasser, her er det førstemann til mølla som gjelder!

Kurset vil vare i ca. 4 timer inkl. bespisning, men baren er åpen til 01.00 så det er mulighet for å kunne ta en prat og bli bedre kjent etterpå!

 

Lagre

Lagre