Laktosefri banan- og karamellyoghurt

av | sep 2, 2014 | Desserter og kaker, Frokost og lunsj, Kos, lavFODMAP oppskrifter | 0 kommentarer

Laktosefri banan- og karamellyoghurt er superenkel å lage og veldig, veldig god. Passer også som mellommåltid og/eller kvelds. Jeg har spist den noen ganger etter trening, men da med litt mindre karamell på…

Laktosefri banan- og karamellyoghurt

1 banan

Laktosefri yoghurt naturell

Laktosefri Dulce De Leche (karamellsaus)

Del bananen opp i biter, hell yoghurt og Dulce De Leche oppå, SPIS!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *