Dagens middag er noe jeg normalt sett ville spist om vinteren, lammekoteletter med poteter i gluten- og laktosefri fløtesaus. Nå har det seg slik at det fortsatt ikke er blitt skikkelig sommer i Bergen enda, så da ble det lammekoteletter med poteter i gluten- og laktosefri fløtesaus selv om det snart er 1. juli. Denne retten er utrolig rask å lage om du har kokte poteter i kjøleskapet!
Prøv også lammeskank!
Lammekoteletter med glutenfri fløtesaus
Lammekoteletter
Salt og pepper
Rosmarin
Kokte poteter
Laktosefri fløte
Fremgangsmåte:
Skjær potetene i skiver. Gni kotelettene inn med salt, pepper og rosmarin. Stek kotelettene på middels varme. Hvor lenge kommer an på hvor tykke kotelettene er og hvor godt stekt du ønsker at de skal være.
Stek potetene lett i stekesjyen etter kotelettene og hell over laktosefri fløte. La det hele småputre til fløten har tyknet, ca. 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper.
LavFODMAP i en fei, superenkelt og kjempegodt!
Trenger du dessert? Lag sitronsorbet (kutt ut koriander og chili fra oppskriften, så blir det sitronsorbet. 🙂 )
0 kommentarer