lavFODMAP foredrag på den glutenfrie messen

av | Hverdagen | 2 kommentarer

Skjermbilde 2016-02-02 kl. 22.01.25Lørdag den 13. februar skal jeg «i ilden» igjen. Da skal jeg holde foredraget mitt på  glutenfri matmesse i Lillestrøm. Jeg kjenner det godt i magen når jeg tenker på det, men jeg har bestemt meg for at dette skal jeg klare. Jeg prøver å si til meg selv at det verste som kan skje kanskje ikke er så ille. Jeg mener, om angsten tar fullstendig overhånd, så får den bare gjøre det. Kjipt om det skjer, men jeg overlever nok!

Sees vi? (Dvs. blir du med å bære meg av scenen når jeg svimer av? 🙂 )

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

    • Cecilie

      Hihi, jeg tror ikke det jeg heller, men jeg forbereder meg på det verste, da kan det bare gå en vei! 😀 Xxx.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Eggkoker
Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper

Eggkoker

Ja, hva skal man egentlig med en eggkoker? Man kan da like godt koke eggene sine i en kjele, på en kokeplate? Det er ihvertfall det jeg alltid har tenkt, inntil jeg kom på den geniale ideen at jeg kan ta med meg eggkoker når jeg er ute og reiser. Ferske egg får jeg...

Les mer...

lavFODMAP treff på nett
Hverdagen

LavFODMAP treff på nett

Føler du deg til tider litt ensom og alene med IBS-plagene dine? Har du noe du lurer på i forbindelse med IBS og lavFODMAP? Jeg er ikke lege eller helsepersonell, men min erfaring er at det er mye som kan løses om man får snakket sammen med andre. Jeg hadde jo en...

Les mer...