lavFODMAP foredrag på den glutenfrie messen

av | Hverdagen | 2 kommentarer

Skjermbilde 2016-02-02 kl. 22.01.25Lørdag den 13. februar skal jeg «i ilden» igjen. Da skal jeg holde foredraget mitt på  glutenfri matmesse i Lillestrøm. Jeg kjenner det godt i magen når jeg tenker på det, men jeg har bestemt meg for at dette skal jeg klare. Jeg prøver å si til meg selv at det verste som kan skje kanskje ikke er så ille. Jeg mener, om angsten tar fullstendig overhånd, så får den bare gjøre det. Kjipt om det skjer, men jeg overlever nok!

Sees vi? (Dvs. blir du med å bære meg av scenen når jeg svimer av? 🙂 )

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

    • Cecilie

      Hihi, jeg tror ikke det jeg heller, men jeg forbereder meg på det verste, da kan det bare gå en vei! 😀 Xxx.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

KONKURRANSE

Sommeren i Bergen har vært heller begrederlig værmessig og jeg må si jeg synes virkelig synd på de som har satset på fint sommervær og feriert hjemme i sommer. Ikke bare har det regnet, men det har vært så kaldt at de få gangene jeg har dristet meg til å gå med...

Les mer...