lavFODMAP pytt i panne med svinekjøtt og det man måtte ha i kjøleskapet er bare så godt og ikke minst, enkelt! Så enkelt at jeg egentlig ikke hadde tenkt å skrive dette som en oppskrift, men fordi en av mine instagram-følgere spurte meg om oppskriften, kommer den her:

LavFODMAP pytt i panne

250-300 g. kjøtt – det du måtte ha i kjøleskapet

2-3 gulrøtter

Det grønne fra vårløken – så mye du tåler

4-5 kokte poteter (greit om du har rester fra dagen før!)

Litt finhakket hjertesalat

Agurk i skiver

1,5 ss. soyasaus

1 ts fiskesaus

1 ts. østerssaus

Litt pepper

Litt cayennepepper eller chili

Fremgangsmåte

Kutt alle ingrediensene i passende biter. Stek kjøttet raskt og tilsett gulrøttene og det grønne fra vårløken, bland inn sausene og krydderet. Tilsett potetene og agurken og til slutt hjertesalaten. Hjertesalaten skal bare så vidt varmes.

Serveres uten noe tilbehør elller med litt ekstra ris eller risnudler.

Oppskrift på kinesisk kylling-wok

TIPS: Bruk de grønnsakene du har i huset og som er lavFODMAP!

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.