img_7922I dag har jeg blitt intervjuet til en sak som skal på trykk i slutten av mai. I tillegg har jeg  pakket. I morgen skal jeg på min siste tur til Kina, ihvertfall så lenge mannen bor der. I august kommer han hjem igjen, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg blir skikkelig sliten av å reise frem og tilbake hele tiden, men jeg blir også sliten av å være alene. Ikke fordi jeg støvsuger og rydder så mye, men jeg sover rett og slett dårlig når jeg er alene. Hehe, jeg liker ikke å innrømme det…

Det skal derfor bli utrolig godt både å treffe mannen min igjen, men også å få litt ferie. Denne vinteren og våren har vært et rotte-race og det eneste som har holdt meg oppe har nok vært at alt jeg har gjort har vært ekstremt gøy og lystbetont! Dette er også grunnen til at bloggen ikke bugner av fristende oppskrifter for tiden, jeg har ikke hatt hverken overskudd eller tid til å kreere noe fantastisk! Jeg kunne selvfølgelig ha smelt sammen en omelett med reker istedenfor med skinke, men det er ikke helt min greie.

Kofferten er pakket med eggekoker, melblandinger og plastbokser jeg kan lage mat i. Vi skal ha noen netter på hotell før vi drar videre til leiligheten vår og da må jeg være sikker på at jeg får mat! Hotellet er veldig fint, men når det eneste glutenfrie melet jeg har funnet i en eneste butikk der er «low gluten», så stoler jeg ikke helt på at det skal gå bra å instruere hotellet mht. løk, hvitløk, gluten, laktose osv.. osv… Dvs. jeg tar med meg noe mat og prøver å unngå det jeg vet jeg reagerer aller mest på som sopp, løk og hvitløk. Heldigvis tåler jeg litt hvetemel og så har jeg med meg laktasetabletter mot laktoseintoleransen. Noe som forøvrig virker helt fantastisk bra! Jeg har spist to vanlige is den siste måneden, sammen med en laktasetablett. Normalt sett hadde jeg vært syk i minst en dag, men med laktasetabletter kom det ikke så mye som en lyd fra magen en gang!

Før jeg sier «på gjensyn» vil jeg bare fortelle hvordan det går med mitt prosjekt om å omvende hotellbransjen. Husker dere da jeg var på Scandic Helsfyr og ble invitert med på workshop med kjeden? I dag fikk jeg invitasjonen! Jeg kan bare ikke få sagt hvor spennende jeg synes dette er. Det å få lov til å være med å påvirke, være med å gjøre en forskjell, både for den enkelte, men også for en hel gruppe, er bare helt fantastisk!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

1 kommentar

Send inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lignende innlegg

Eggkoker
Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper

Eggkoker

Ja, hva skal man egentlig med en eggkoker? Man kan da like godt koke eggene sine i en kjele, på en kokeplate? Det er ihvertfall det jeg alltid har tenkt, inntil jeg kom på den geniale ideen at jeg kan ta med meg eggkoker når jeg er ute og reiser. Ferske egg får jeg...

Les mer...

Erkjennelsens time...
Helse, Min mening

Erkjennelsens time…

Erkjennelsens time... Noen ganger er det greit å stikke fingeren i jorden og erkjenne at man ikke lenger er 100% frisk. At man kanskje må ta litt hensyn til både kropp og sinn. Vel, for så si det mildt, så ble natten ganske begrederlig. Magesmertene var så ille at...

Les mer...