Mitt neste prosjekt: lavFODMAP-kafe!

av | jan 19, 2015 | Tidligere prosjekter og hendelser | 4 kommentarer

På boklanseringen min for noen dager siden presenterte jeg mitt neste prosjekt: lavFODMAP-kafe!

På festen ble to nye ideer lansert. Den ene vil jeg altså fortelle om i dette innlegget og den andre kommer i neste innlegg.

Helt siden jeg startet denne bloggen har jeg hatt en drøm. En drøm om å starte en liten lavFODMAP-kafe og et møtested for mennesker med IBS/mageproblemer. Jeg har ruget på denne ideen en stund, snakket med både grundere og folk med IBS og for noen uker siden skrev jeg under kontrakt med Impact HUB, som holder til på Bryggen i Bergen. I første omgang har jeg meldt meg inn slik at jeg kan sitte der og skrive, treffe andre grundere, lage mat til bloggen, ta bilder, men mest av alt for å komme meg mer ut og vekk fra sofaen. Når man er medlem kan man også leie lokalene til lukkede arrangementer og det er altså her jeg har lyst til å ha den lille kafeen min.

Planen

I første omgang ønsker jeg å ha åpent 2 kvelder i måneden. På sikt kunne jeg tenke meg å ha en fagdag i måneden med inviterte foredragsholdere som lege, fysioterapeut, psykolog osv… Den andre dagen i måneden kunne jeg tenke meg å ha matlagingskurs og/eller mer sosial sammenkomst der man rett og slett kan treffe andre i samme situasjon, dele erfaringer osv… Fordi det er dyrt å betale foredragsholdere tror jeg at jeg i første omgang må begynne med å ha møte/kafe/sosial sammenkomst for å se interessen. Om interessen er stor kan jeg eventuelt utvide til å invitere foredragsholdere og/eller med flere åpningsdager i måneden.

Ville DU brukt et slikt tilbud om det fantes? Har du eventuelt ideer? Send meg gjerne en mail på cecilie@lavfodmap.no