Mitt neste prosjekt: lavFODMAP-kafe!

av | Hverdagen | 4 kommentarer

På boklanseringen min for noen dager siden presenterte jeg mitt neste prosjekt: lavFODMAP-kafe!

På festen ble to nye ideer lansert. Den ene vil jeg altså fortelle om i dette innlegget og den andre kommer i neste innlegg.

Helt siden jeg startet denne bloggen har jeg hatt en drøm. En drøm om å starte en liten lavFODMAP-kafe og et møtested for mennesker med IBS/mageproblemer. Jeg har ruget på denne ideen en stund, snakket med både grundere og folk med IBS og for noen uker siden skrev jeg under kontrakt med Impact HUB, som holder til på Bryggen i Bergen. I første omgang har jeg meldt meg inn slik at jeg kan sitte der og skrive, treffe andre grundere, lage mat til bloggen, ta bilder, men mest av alt for å komme meg mer ut og vekk fra sofaen. Når man er medlem kan man også leie lokalene til lukkede arrangementer og det er altså her jeg har lyst til å ha den lille kafeen min.

Planen

I første omgang ønsker jeg å ha åpent 2 kvelder i måneden. På sikt kunne jeg tenke meg å ha en fagdag i måneden med inviterte foredragsholdere som lege, fysioterapeut, psykolog osv… Den andre dagen i måneden kunne jeg tenke meg å ha matlagingskurs og/eller mer sosial sammenkomst der man rett og slett kan treffe andre i samme situasjon, dele erfaringer osv… Fordi det er dyrt å betale foredragsholdere tror jeg at jeg i første omgang må begynne med å ha møte/kafe/sosial sammenkomst for å se interessen. Om interessen er stor kan jeg eventuelt utvide til å invitere foredragsholdere og/eller med flere åpningsdager i måneden.

Ville DU brukt et slikt tilbud om det fantes? Har du eventuelt ideer? Send meg gjerne en mail på cecilie(a)lavfodmap.no

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

4 Kommentarer

 1. malene

  Ja til fodmap-cafe i Bergen! 🙂
  Kjempegod ide!

  • Cecilie

   Tusen takk! Følg med her og på Facebook så får du vite mer når det skjer. 🙂

 2. Silje

  Kjempebra ide, men jeg må nok innrømme at det ofte er vanskelig å komme på spesielle dager med full timeplan. Men hadde vært fantastisk med et sted å spise lavfodmap i byen. Jeg begynner med dietten om en uke, men kjenner godt til utfordringen da jeg har flere intoleranser. Den magen, den magen 🙂 Takk for boken din. Leser den nå!

  • Cecilie

   Takk for at du kjøpte boken og takk for innspill til «kafe’en». Jeg gleder meg til å sette i gang prosjektet!

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Dagen etter dagen
Hverdagen

Dagen etter dagen

Når jeg i dag snakker om dagen etter dagen snakker jeg altså ikke om dagen etter dagen jeg har spist noe jeg ikke burde spist. Jeg snakker om slippefesten for den nye boken min "kaker og desserter for sensitive mager, lavFODMAP". Stinn brakke Jeg var redd for at...

Les mer...