På filmset med lav FODMAP

av | Hverdagen | 0 kommentarer

I går var jeg med på noe veldig spennende. Jeg hadde ansvaret for cateringen til Kolbrun Retorikks filmteam da de filmet til sitt prosjekt «Retorikk til folket» på Bryggen, i Bergen. Siden vi skulle være ute hele tiden tenkte jeg det kunne være godt med varm suppe og menyen ble derfor slik:

Varm gulrotsuppe (medbragt på thermos)

Focaccia og gulrot- og havremuffins

Muslibarer, som jeg laget midre enn vanlig slik at det ble akkurat en munnfull – lett å spise i farten.

Suppen ble servert i pappkrus med litt vårløk og balsamicoglaze på toppen.

Lav FODMAP maten gikk ned på høykant og crew’et spiste mer enn en porsjon mens de spurte og grov om maten og bloggen. De ble veldig interessert fordi maten var så god! En av dem mente at jeg burde starte cafe snarest. Han ville bli stamgjest!

Her er litt feedback fra bestningen:

Mat leveransen var i tid, väl serverad och med en god balans av en ordentlig måltid med en «sweet treat» till kaffen.
Rekommenderar dig med glädje vidare i alla era kommande projekt.

Miriam Nabunya, Projektledare hos Kolbrun Retorikk

På filmsett får vi ofte servert det som er kjapt og enkeltt å tilby. Det blir ofte pizza eller annen hurtigmat, som man fort kan bli slapp og mindre effektiv av. Derfor var det ekstra kjekt med supergod servering fra Lavfodmap, som gav oss masse energi til resten av dagen. Det var sunn, god og næringssrik mat som falt i smak hos hele crewet!

Gunnbjørg Gunnarsdottir, filmskaper hos Kolbrun Retorikk

Jeg synes det var deilig å slippe å tenke på mine allergier i forhold til maten. Jeg synes faktisk det var veldig, veldig godt. Man kjenner råvarene i maten, da synes jeg den er god. 

Kristina Elvebakk, produksjons-assistent

Bergen - verdens finest by når det er sol!

Bergen – verdens finest by når det er sol!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen

På gjensyn!

I dag har jeg blitt intervjuet til en sak som skal på trykk i slutten av mai. I tillegg har jeg  pakket. I morgen skal jeg på min siste tur til Kina, ihvertfall så lenge mannen bor der. I august kommer han hjem igjen, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg blir...

Les mer...