På filmset med lav FODMAP

av | mar 13, 2014 | Hverdagen | 0 kommentarer

På filmset med lav FODMAP

Lav FODMAP til folket! 🙂

I går var jeg med på noe veldig spennende. Jeg hadde ansvaret for cateringen til Kolbrun Retorikks filmteam da de filmet til sitt prosjekt «Retorikk til folket» på Bryggen, i Bergen. Siden vi skulle være ute hele tiden tenkte jeg det kunne være godt med varm suppe og menyen ble derfor slik:

Varm gulrotsuppe (medbragt på thermos)

Focaccia og gulrot- og havremuffins

Muslibarer, som jeg laget midre enn vanlig slik at det ble akkurat en munnfull – lett å spise i farten.

Suppen ble servert i pappkrus med litt vårløk og balsamicoglaze på toppen.

Lav FODMAP maten gikk ned på høykant og crew’et spiste mer enn en porsjon mens de spurte og grov om maten og bloggen. De ble veldig interessert fordi maten var så god! En av dem mente at jeg burde starte cafe snarest. Han ville bli stamgjest!

Her er litt feedback fra bestningen:

–>Mat leveransen var i tid, väl serverad och med en god balans av en ordentlig måltid med en «sweet treat» till kaffen.
Rekommenderar dig med glädje vidare i alla era kommande projekt.

  • Miriam Nabunya, Projektledare hos Kolbrun Retorikk

–> På filmsett får vi ofte servert det som er kjapt og enkeltt å tilby. Det blir ofte pizza eller annen hurtigmat, som man fort kan bli slapp og mindre effektiv av. Derfor var det ekstra kjekt med supergod servering fra Lavfodmap, som gav oss masse energi til resten av dagen. Det var sunn, god og næringssrik mat som falt i smak hos hele crewet!

  • Gunnbjørg Gunnarsdottir, filmskaper hos Kolbrun Retorikk

–> Jeg synes det var deilig å slippe å tenke på mine allergier i forhold til maten. Jeg synes faktisk det var veldig, veldig godt. Man kjenner råvarene i maten, da synes jeg den er god.

-Kristina Elvebakk, produksjons-assistent

Bergen - verdens finest by når det er sol!

Bergen – verdens finest by når det er sol!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere historier

Hverdagen

Snart Kina!

Da har jeg pakket og er snart klar for å reise til Kina, nærmere bestemt Hangzhou. Mannen skal jobbe der i 1 år og jeg skal reise litt frem og tilbake. I første omgang skal jeg nå være der i 3 uker. Å gå på lavFORDMAP-dietten i Kina er en utfordring både fordi de...

Les mer...