Gratisbilletter til Reiselivsmessen 2017

av | Dagbok, Hverdagen | 27 kommentarer

For ikke så lenge siden fortalte jeg at jeg ble spurt om å holde foredrag på Reiselivsmessen i Oslo. Foredraget mitt er på lørdag den 14. januar, men jeg skal også delta under messen fredagen, lørdagen og søndagen. Jeg kommer til å ha en egen stand der du kan se eggekokermatlaging i praksis, kunne kjøpe signerte bøker og/eller slå av en prat. Jeg vil selvfølgelig også svare på spøsmål om selve lavFODMAP-dietten!

Dessverre er det mange med IBS og kroniske sykdommer som ikke tør å reise. Under foredraget kommer jeg til å fortelle om hvordan det er fullt mulig å reise og kose seg selv om man har IBS, matallergier og/eller er kronisk syk. Jeg vil gjerne dele mine mestringsstrategier og håper det kan gjøre andre med samme problemer tryggere.

I tillegg til at jeg skal være på messen er det selvfølgelig også mange andre både foredragsholdere og utstillere. Det er en stund siden jeg var på Reiselivsmessen sist, men jeg vet at mange av utstillerne har gode messetilbud samt at de også har konkurranser der man kan vinne både ferieturer og reiseeffekter.

Gratisbilletter til Reiselivsmessen 2017

Hvis du har lyst til å være med i konkurransen om å vinne gratisbilletter til Reiselivsmessen 2017 i Oslo må du svare på følgende spørsmål:

Hva heter den neste boken min, som kommer i januar 2017? Fortell meg også hvilken dag du ønsker billetter til. (Jeg håper jo selvfølgelig at du vil komme på lørdagen for å høre på foredraget mitt… 🙂 )

Du kan svare her i bloggen, under dette innlegget, eller på Facebooksiden til lavFODMAP, under innlegget der.

 1. januar trekker jeg 10 heldige vinnere som får to billetter hver. Vinnerne vil få beskjed i en pm. på Facebook eller direkte under dette blogginnlegget (for de som svarer i bloggen). Det er derfor viktig at dere som ønsker å være med i trekningen sjekker meldingsboksen i Facebook. Kjenner du noen andre som kunne tenke seg gratisbilletter? Del gjerne innlegget med dem!

NB! Premien er inngangsbilletter til selve messen!

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

27 Kommentarer

 1. Line Ulvnes

  – Kaker og desserter for sensitive mager –
  Ønsker billetter til lørdagen ???

  • Cecilie

   Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 2. Inger Ann

  Boka heter:kaker og dessert for sensistive mager og jeg ønsker å høre ditt foredrag på lørdag. Har vært artig å vinne denne turen, har fulgt med lenge og bor litt avsides i Mo i Rana.

  • Cecilie

   Hei Inger Ann. Det er dessverre ikke TUR til messen jeg lodder ut, men inngangsbilletter til selve messen! C.

  • Cecilie

   Hei Inger Ann. Jeg har jo skjønt at du ikke bor i Oslo, men om du likevel har lyst på to gratisbilletter, får du det. 🙂 Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 3. Eli

  Kaker og desserter for sensitive mager
  ønsker billetter til lørdag 🙂

  • Cecilie

   Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 4. Elisabeth Bergersen

  Kaker og desserter for sensitive mager. ☺️

  • Cecilie

   Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 5. Ingvild Frantzen

  Kaker og desserter for sensitive mager
  lavFODMAP

  Ønsker billetter til lørdagen 🙂

  • Cecilie

   Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 6. Guro

  Den nye boken din heter Kaker og desserter for sensitive mager – lavFODMAP
  Vil så klart komme på lørdag!!

  • Cecilie

   Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 7. Inger Øyen

  Kaker og desserter for sensitive mager-LavFODMAP , gleder meg til jeg får den i posten ??
  Ønsker meg billetter til en av dagene, men bor så nærme at alle dager er aktuelle ? Godt Nyttår!!

  • Cecilie

   Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 8. Harriet Romsø Karlsen

  Kaker og desserter for sensitive mager,
  et viktig tema også for meg med mine plager,
  så gjerne 2 billetter- helst lørdagen så klart,
  kanskje foredraget kan gi magen en ny start? 🙂

  • Cecilie

   Da kan jeg meddele at alle har vunnet! Jeg bestemte meg rett og slett for å gi alle sammen to billeter. 🙂 Send meg fullt navn på de to som skal ha billettene, dagen du ønsker å komme og e-postadressen din. cecilie@lavfodmap.no C.

 9. Unni Karoliussen

  Kaker og desserter for sensitive mager – vil gjerne høre foredraget på lørdag

 10. Lena

  «Kaker og desserter for sensitive mager, lavFODMAP». Ønsker gjerne 2 billetter til lørdagen.

  • Cecilie

   Sendte også deg en e-post, men ikke noe svar. 🙂 Se om den ligger i spam-folderen din, eller bare send meg en e-post med navn på dem som skal ha billett. C.

 11. Anita opseth

  – Kaker og desserter for sensitive mager –
  Ønsker billett til søndag

  • Cecilie

   Jeg sendte deg en e-post, men mulig du ikke har fått den… Send meg en e-postadresse med navn på dem som skal ha billett! C.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Risikogruppen for korona
Helse

Risikogruppen for korona, meg?

Mange har spurt meg om jeg er i risikogruppen for korona, siden jeg er kronisk syk. Normalt sett ville jeg ikke vært det, tror jeg. For å være helt ærlig så tenker jeg at så lenge jeg ikke selv har tenkt det, så er jeg det ikke. Men altså. Plutselig ble jeg likevel...

Les mer...

Vanlig mat er bra nok
Min mening

Vanlig mat er bra nok

I forrige uke ble det publisert en ny forskningsrapport om glutensensitivitet. Kort fortalt fikk 20 testpersoner forskjellige muffinsmikser, med og uten gluten, som de skulle lage og spise i de gitte ukene. Testpersonene hadde ikke cøliaki eller hvete-allergi, men...

Les mer...

Erkjennelsens time...
Helse, Min mening

Erkjennelsens time…

Erkjennelsens time... Noen ganger er det greit å stikke fingeren i jorden og erkjenne at man ikke lenger er 100% frisk. At man kanskje må ta litt hensyn til både kropp og sinn. Vel, for så si det mildt, så ble natten ganske begrederlig. Magesmertene var så ille at...

Les mer...