Gratisbilletter til Reiselivsmessen 2017

av | des 29, 2016 | Dagbok, Tidligere prosjekter og hendelser | 27 kommentarer

For ikke så lenge siden fortalte jeg at jeg ble spurt om å holde foredrag på Reiselivsmessen i Oslo. Foredraget mitt er på lørdag den 14. januar, men jeg skal også delta under messen fredagen, lørdagen og søndagen. Jeg kommer til å ha en egen stand der du kan se eggekokermatlaging i praksis, kunne kjøpe signerte bøker og/eller slå av en prat. Jeg vil selvfølgelig også svare på spøsmål om selve lavFODMAP-dietten!

Dessverre er det mange med IBS og kroniske sykdommer som ikke tør å reise. Under foredraget kommer jeg til å fortelle om hvordan det er fullt mulig å reise og kose seg selv om man har IBS, matallergier og/eller er kronisk syk. Jeg vil gjerne dele mine mestringsstrategier og håper det kan gjøre andre med samme problemer tryggere.

I tillegg til at jeg skal være på messen er det selvfølgelig også mange andre både foredragsholdere og utstillere. Det er en stund siden jeg var på Reiselivsmessen sist, men jeg vet at mange av utstillerne har gode messetilbud samt at de også har konkurranser der man kan vinne både ferieturer og reiseeffekter.

Gratisbilletter til Reiselivsmessen 2017

Hvis du har lyst til å være med i konkurransen om å vinne gratisbilletter til Reiselivsmessen 2017 i Oslo må du svare på følgende spørsmål:

Hva heter den neste boken min, som kommer i januar 2017? Fortell meg også hvilken dag du ønsker billetter til. (Jeg håper jo selvfølgelig at du vil komme på lørdagen for å høre på foredraget mitt… 🙂 )

Du kan svare her i bloggen, under dette innlegget, eller på Facebooksiden til lavFODMAP, under innlegget der.

  1. januar trekker jeg 10 heldige vinnere som får to billetter hver. Vinnerne vil få beskjed i en pm. på Facebook eller direkte under dette blogginnlegget (for de som svarer i bloggen). Det er derfor viktig at dere som ønsker å være med i trekningen sjekker meldingsboksen i Facebook. Kjenner du noen andre som kunne tenke seg gratisbilletter? Del gjerne innlegget med dem!

NB! Premien er inngangsbilletter til selve messen!