Da har jeg pakket og er snart klar for å reise til Kina, nærmere bestemt Hangzhou. Mannen skal jobbe der i 1 år og jeg skal reise litt frem og tilbake. I første omgang skal jeg nå være der i 3 uker.

Å gå på lavFORDMAP-dietten i Kina er en utfordring både fordi de der ikke har helt begrepet «allergi» innarbeidet, men også pga. språkbarrierer. Heldigvis har vi leilighet og jeg har derfor mulighet for å lage mat selv. Jeg regner dog ikke med at jeg får kjøpt særlig med glutenfritt mel, så jeg har med meg TORO glutenfri lys blanding, ferdigmalt havremel (havregryn som er malt i «stavmikserboksen»), bakepulver, noen kjeks jeg har kjøpt +++. Full liste kommer senere!

De kommende tre ukene har jeg noen oppskrifter som jeg har skrevet på forhånd, men det vil nok bli mest innlegg fra Kina. Nettet er noe ustabilt og det kan hende det blir lettere å bruke Instagram enn å blogge. Jeg bruker hashtagen #travellowfodmap

Vi sees!

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

    • Cecilie

      Tusen takk! Vel fremme og har det så langt veldig bra! 🙂

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Eggkoker
Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper

Eggkoker

Ja, hva skal man egentlig med en eggkoker? Man kan da like godt koke eggene sine i en kjele, på en kokeplate? Det er ihvertfall det jeg alltid har tenkt, inntil jeg kom på den geniale ideen at jeg kan ta med meg eggkoker når jeg er ute og reiser. Ferske egg får jeg...

Les mer...