Snart Kina!

av | mai 4, 2015 | Hverdagen | 2 kommentarer

Annonse

Da har jeg pakket og er snart klar for å reise til Kina, nærmere bestemt Hangzhou. Mannen skal jobbe der i 1 år og jeg skal reise litt frem og tilbake. I første omgang skal jeg nå være der i 3 uker.

Å gå på lavFORDMAP-dietten i Kina er en utfordring både fordi de der ikke har helt begrepet «allergi» innarbeidet, men også pga. språkbarrierer. Heldigvis har vi leilighet og jeg har derfor mulighet for å lage mat selv. Jeg regner dog ikke med at jeg får kjøpt særlig med glutenfritt mel, så jeg har med meg TORO glutenfri lys blanding, ferdigmalt havremel (havregryn som er malt i «stavmikserboksen»), bakepulver, noen kjeks jeg har kjøpt +++. Full liste kommer senere!

De kommende tre ukene har jeg noen oppskrifter som jeg har skrevet på forhånd, men det vil nok bli mest innlegg fra Kina. Nettet er noe ustabilt og det kan hende det blir lettere å bruke Instagram enn å blogge. Jeg bruker hashtagen #travellowfodmap

Vi sees!

Annonse
Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

  1. Maria U

    God tur og lykke til 🙂

    Svar
    • Cecilie

      Tusen takk! Vel fremme og har det så langt veldig bra! 🙂

      Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Annonse

Flere historier

Kraft... nesten...
Hverdagen

Kraft… nesten…

Jeg følte meg som verdens beste husmor der jeg stod og laget kraft på kotelettbeinene etter dagens middag. Det tok nøyaktig tre timer før jeg plutselig følte meg som verdens verste husmor... Kraften, som forøvrig smakte fortreffelig, skulle bare koke inn litt...

Les mer...

Nuddelsuppe lavFODMAP Kina
Land og steder

Hvitløken og meg

Hvitløken og meg Den siste uken har jeg eksperimentert litt i matveien. Jeg har holdt meg helt unna laktose og polyoler. Det vet jeg at jeg reagerer veldig på, ikke "bare" med luft, men med noe som kan minne om tarmskylling (nei, jeg har aldri prøvd det, men man...

Les mer...

Annonse