TEST: Nomiku sous vide sirkulatorTEST: Nomiku sous vide sirkulator

FSkjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36or noen måneder siden fikk jeg spørsmål om jeg ville teste ut en sous vide sirkulator. Som mange vet, så er jeg en hund etter fancy kjøkkenduppedingser. Da jeg kjøpte sous vide maskinen min for 1,5 år siden vurderte jeg sirkulator, men fordi jeg var nybegynner tenkte jeg, av en eller annen merkelig grunn, at et bad ville være bedre for meg.

Fordi jeg må skatte av produkter jeg tar imot til bloggen var jeg usikker på om jeg ville være med på dette, spesielt siden jeg allerede hadde en sous vide maskin. Det ville også være litt kjedelig om jeg overhodet ikke likte produktet. Avtalen ble derfor at jeg skulle få sende sirkulatoren i retur om jeg ikke likte den/ikke ville beholde den. Akk ja, jeg må nok skatte for denne, for jeg er frelst!

Jeg er ikke opptatt av de tekniske spesifikasjonene og har heller ikke sittet og målt om temperaturen er jevn og kan derfor bare dele mine subjektive oppfatning av produktet.

I utgangspunktet kan jeg ikke si at sirkulatoren gjør maten bedre enn et sous vide bad, både badet mitt og sirkulatoren gjør jobben meget godt. Fordelen med sirkulator er definitivt at den tar ekstremt lite plass (og at et bad tar ekstremt stor plass – faktisk en hel kjøkkenskuff!) OG at man kan bruke det karet man måtte trenge, alt etter størrelsen på kjøttet.

Å bruke sirkulator var akkurat like lett som å bruke et sous vide bad, kanskje til og med enklere. Man klipser sirkulatoren på siden av en panne/et plastkar, setter i støpselet og skrur på temperaturen. That’s it! Jeg vet at det finnes andre sirkulatorer med timer og som man kan koble til telefonen slik at man kan fjernstyre. Dette er sikkert kult, men absolutt ikke noe man trenger. For en teknisk idiot som meg passet dette veldig bra!

TEST: Nomiku sous vide sirkulator

Fordelen ved å bruke sous vide har jeg skrevet om tidligere og jeg kan virkelig anbefale det. Om du kunne tenke deg å prøve har jeg forhandlet meg frem til en VELDIG god avtale med The Chef (leverandøren av Nomiku, der en av dem faktisk følger lavFODMAP-dietten!):

Skriv inn lavFODMAP i bestillingen og få 704,- i avslag på en sos vide sirkulator! Den koster normalt 2199, mens din pris blir 1495,- (over 30% avslag faktisk!) Tilbudet gjelder så langt beholdningen rekker, så her er det førstemann til mølla! Lykke til!

PS: Jeg tjener INEGNTING på dette, men leverandøren ønsket å gi en sous vide sirkulator som jeg kunne lodde ut og da ba jeg heller om et knallgodt tilbud til dere alle!

 

Lagre