TORO glutenfri brun saus er en av de få TORO-produktene vi som følger lavFODMAP-dietten kan spise.

Brun saus er en av de sausene jeg før syntes var veldig greit å lage ved hjelp av Toro. Etter at jeg begynte å lage det selv har jeg gått helt over til det, men noen ganger er det faktisk deilig å bare hive en pose i gryten og spise, da er det greit med halvfabrikata. Sausen er nok litt tam i smaken, så da må den piffes opp litt!

Vil du lage gluten- og laktosefri brun saus fra bunnen av?

TORO glutenfri brun saus med litt ekstra

1 pose Toro glutenfri brun saus

1 ts. Idun tomatketchup

litt chili

2 ss. laktosefri kremfløte

litt timian

Fremgangsmåte

Lag sausen etter anvisningen. Tilsett ketchup, kremfløte og krydder. Raskt, enkelt og kjempegodt!

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

2 Kommentarer

  1. Tor Martin Osvald Josefsen

    Det står på ingredienslista i Toro Glutenfri Brunsaus at det inneholder krydder. Kan vi vite at dette er lavFODMAP?
    Og hvis denne går greit, hva da med Toro Glutenfri Hvitsaus?

    • Cecilie

      Jeg har spurt Toro og vet derfor at denne er safe, det samme er den glutenfrie hvite sausen. C.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.