Torsk i spinatsaus – for deg som ikke er så glad i å tilberede fisk!

Jeg er, dessverre, en av de som ikke er så glad i fisk. Eller rettere sagt, jeg er ikke så glad i å lage fisk. Jeg spiser det gjerne når jeg er på restaurant og andre har tilberedt maten, men hjemme går det mye i kjøtt. I dag der i mot fant jeg ut at jeg skulle lage fisk. Jeg tenkte først å lage en tomatsaus, men kom plutselig på at det kunne være godt med spinat, som er en av de få grønnsakene som er lav FODMAP som jeg tåler.

Til 2 porsjoner torsk i spinatsaus trenger du

1 ss. smør

250 g. frosset spinat

1/2 dl. laktosefri fløte

1/2  ts. salt (ca. smak til!)

Pepper

400 g. frossen fiskefilet

Fremgangsmåte

Varm opp spinaten sammen med smøret. Tilsett fløten og smak til med salt og pepper. Siden det ikke er noe kraft eller buljong i må man ha litt ekstra salt, ellers kan det fort bli litt kvalmende og «flatt» i smaken.

Legg fiskefiletene i sausen og la det hele dampe i ca. 20 min.

Serveres med ris eller potet.

TIPS: En annen god rett for deg som ikke er så glad i å tilberede fisk er laksekaker.

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.