Vårløk

av | mar 13, 2014 | lavFODMAP-hjelp | 2 kommentarer

 

IMG_5713For noen uker siden postet jeg et bilde av vårløk som noen hadde satt i et glass med vann. Dette har jeg også prøvd på, med godt hell. Vårløken fikk røtter i ene enden og det kom ny vårløk, mye grønt, i andre enden. Perfekt siden vi bare kan spise det grønne!

For to dager siden fant jeg ut at jeg ville finne ut hva som skjer om jeg planter vårløken.

Det viste seg at vårløken trives enda bedre i jord og den vokser vanvittig fort. Det er nesten så man kan se at den vokser fra time til time! Siden løken står i jord bruker jeg en ren saks og klipper av den løken jeg trenger. Kjempepraktisk, spesielt siden den vokser så fort!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

 1. juliannely

  Nå må jeg hjem å sette vårløken i vann ser jeg! Det der var et godt tips 🙂

  Svar
  • Cecilie

   Og så er det så gøy! Jeg elsker å dyrke frem bær og grønnsaker. Selv om vårløken ikke er dyrket frem 100% føler jeg likevel det innebærer litt «dyrking». 🙂

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere historier

Bilde av Cecilie Hauge Ågotnes
lavFODMAP-hjelp

IBS-kurs

Fordi mange vet at jeg har holdt/holder foredrag ved flere av landets IBS-kurs samt ved Nasjonal kompetansetjenste for funksjonelle mage og tarmsykdommer i Bergen, får jeg ofte spørsmål om akkurat dette. Hvor og hvordan kan jeg melde meg på IBS-kurs? IBS-kurs blir...

Les mer...