Jeg har nettopp lest om noen som har gått på lav FODMAP i lenger tid uten at den virker. En ting er sikkert, om jeg ikke hadde følt at dietten hjalp meg, hadde jeg ALDRI orket. Selv om jeg liker utfordingen ved å lage lav FODMAP mat er det også slitsomt å ikke kunne spise det man får/har/har lyst på.

Virker lav FODMAP dietten? Er et spørsmål jeg ofte får.

Siden jeg føler at dietten virker, ikke alltid, men jevnt over, kommer jeg til å fortsette. Hvordan jeg føler at den har virket? Uten tvil ved at jeg har mindre luft i magen. Dessuten har jeg merket meg at om jeg har luft i magen, kommer den ut via en rap, før den går «lenger ned i systemet». Det er på en måte litt mer praktisk kan man si… 🙂

Jeg har heller ikke så ofte diaree med ørtenhundre dobesøk for dagen lenger. Og jeg klarer også å holde meg litt lenger nå – det er ikke så prekært med en do innen 20 meters rekkevidde! Hehe, dette blir voldsomt privat, men jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å formidle tingene uten. Dessuten… vi går vel alle på do, så det burde jo ikke være tabu vel?

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

  1. Julianne

    Jeg liker deg! Takk for at du er åpen om din IBS, det er jeg sikker på kan hjelpe mange som sliter med det samme. Kjempefin blogg, jeg gleder meg til å prøve ut noen av oppskriftene dine! Applaus til deg 😀

    Klem fra Julianne

    • Cecilie

      Hei Julianne! Tusen takk for fine ord! 🙂 Din blogg er ikke så verst den heller, og som jeg skrev der, jeg liker at du ikke er «nazi». 🙂 Klem tilbake

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg