4 kilo lange, altså… som i fisken lange…

av | Hverdagen | 2 kommentarer

fisken lange…

Hva gjør man med det da? Sønnen var på fisketur og kom altså hjem med 4 kilo lange og mor er litt rådvill…. Jeg må innrømme at jeg liker best fisk når den hverken ser ut som, eller lukter som, fisk… Jeg foreslo at sønnen kunne ha fisket en salmalaks, ferdig innpakket, men… hehe…

Problemet mitt nå er hva jeg skal gjøre med all denne fisken… Jeg er en byjente og ikke vant til å filetere fisk, men jeg fant frem PC’en og så på youtube. Det så veldig enkelt ut der da… men det var ikke fullt så enkelt i virkeligheten. Jammen godt at fisken var stor, da ble det ihvertfall en liten filet! Etter å ha skjønt at dette ikke kom til å gå tok jeg rett og slett og skjærte resten av fisken i stykker. De ble litt snåle, siden de manglet halve siden liksom… Jaja…

Noen foreslo fiskesuppe. God idee, men… 4 kilo fisk må bli voldsomt mye fiskesuppe… Noen som har andre ideer?

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

    • Cecilie

      Fisk og meg er ikke helt gode venner… Av en eller annen grunn liker jeg ikke lukten og synes det er litt ekkelt, men bare når jeg må lage det selv. 🙂 I tillegg har jeg en lei tendens til å overkoke/steke så det bare blir tørt og ekkelt. Jeg endte, overraskende nok, opp med å lage «fiskenuggets» og fiskesuppe. Tror det er første gang jeg har laget fisk som ikke er blitt overkokt og som til og med smakte syyyykt godt! Resten av familien var også meget overrasket over hva mor klarte å trylle frem i dag… Av erfaring hadde de ikke velig store forhåpninger om en god middag! 😀 Bilder og oppskrift kommer!

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Ingen tur til London…

Planen var altså at jeg skulle reist til London i går. Matmesse stod på kalenderen de kommende fire dagene, men jeg er fortsatt hjemme.... Magen min har vært på en snurr de siste 5-6 ukene og de siste 3 ukene har vekten begynt å falle (jeg må normalt sett kjempe...

Les mer...