Da må du ikke skrive så mye om magen din!

av | feb 13, 2014 | Debattinnlegg | 0 kommentarer

Annonse

I dag fikk jeg en veldig hyggelig mail fra bloggportalen Norske reiseblogger om at jeg er plukket ut til å være med som reiseblogger på deres tur til Marrakech. Da jeg fortalte dette til min kjære mamma sa hun: «Da må du ikke skrive så mye om magen din!» Vel… Jeg tror alle som har mageproblemer blir i overkant opptatt av magene sine, spesielt på reise, ihvertfall blir jeg det. Jeg har andre kroppslige plager, men det er få som får så mye oppmerksomhet som magen min, selv når den ikke plager meg.

Og det er vel noe av det mest irriterende med «magegreier». Ikke nok med at man engster seg når det står på, neida, man engster seg nesten like mye når man ikke merker noe, for da kan jo treskeverket plutselig sette i gang! Idiotisk, ikke sant?

LavFODMAP-rapport fra Marrakech

Nå har det seg slik at jeg skal blogge både om reiseopplevelsene mine, i reisebloggen min, men også dere lesere av lavfodmap skal få rapporter fra Marrakech! Jeg skal finne ut litt mer om hvordan Marrakech egner seg for bevegelseshemmede. Men også og det er mulig å dra dit for for matallergikere og «sånne som oss». I tillegg skal jeg få litt opplæring i fotografering, noe jeg gleder meg stort til!

 

Lagre

Lagre

Annonse
Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Annonse

Flere historier

Ut av skapet
Debattinnlegg, Helsehistorier

Ut av skapet

For mange kan det å være usynlig syk være en ekstra påkjenning. Man blir ikke tatt hensyn til og mange ganger glemmer omverden at man er syk. Hvor mange ganger har ikke folk servert deg mat som de egentlig vet at du blir syk av? Fordi IBS ikke synes er det kanskje...

Les mer...

Et liv i skam
Debattinnlegg

Et liv i skam

Kjære Robert Eriksson Hvem er disse unnasluntrerne og latsabbene? I går leste jeg ditt siste utspill mot meg, de "trygdede", som du som vanlig putter i en kategori: Unnasluntrere, latsabber og kjeltringer. Og jeg kjenner jeg blir svett. Ikke fordi jeg har noe å...

Les mer...

Annonse