Dårlig magedag i dag…

av | Helse, Hverdagen | 0 kommentarer

IMG_5316Litt usikker på om det var maten i går, eller om det bare er sånn at av og til har man dårlige magedager… Dessverre klarte jeg ikke å motstå denne sjokoladen som stod på rommet da jeg kom opp fra bassenget og lurer jo litt på om det kan være sjokoladen sammen med at jeg spiste aprikoskremen (marengs med aprkoskrem i bunnen) og en bitteliten musebit av kjeksen. Jeg har ikke glutenintoleranse/cøliaki, så jeg vil tro jeg tåler litt hvetemel… Jeg har laktoseintoleranse, men jeg vet jeg tåler litt laktose… Tenker det kan være en dårlig kombinasjon sammen med en dårlig magedag? Natten har ihvertfall ikke vært god med mageknip og masse rumling. Heldigvis ikke noe diare så jeg krysser fingrene for at jeg er bedre nå med litt mageknip og kvalme, men ingen rumling.

Jeg er ihvertfall glad for at jeg ikke skal hjem i dag, men i morgen. Satser på at magen er bra til da!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg