Har du spørsmål om lavFODMAP-dietten?

av | Hverdagen | 0 kommentarer

Er du en av dem som noen ganger skulle ønske du kunne stille spørsmål om lavFODMAP-dietten til en fagperson – en klinisk ernæringsfysiolog? Da bør du fortsette å lese dette innlegget!

De av dere som følger meg på Instagram har kanskje fått med seg at jeg har hatt besøk av klinisk ernæringsfysiolog Mari Eskerud.

Les mer om klinisk ernæringsfysiolog her

Jeg ble kjent med Mari for noen år siden. Hun jobbet da ved Lovisenberg Diakonale Sykehus og hospiterte på IBS-skolen ved Haukeland universitetssykehus, der jeg holder faste foredrag som pasient. Siden den gangen har vi holdt kontakten og hun har vært en av de jeg har spurt om råd hvis det er noe jeg har lurt på med hensyn til lavFODMAP-dietten.

Hvorfor var Mari på besøk hos meg?

Fordi vi jobber med et veldig spennende prosjekt. Til dette prosjektet trenger vi å få vite litt mer om hva du som pasient lurer på med hensyn til IBS og/eller lavFODMAP-dietten. Hva synes du er vanskelig? Hvilke spørsmål ville du spurt en klinisk ernæringsfysiolog om da du startet på dietten? Hva vil du, som er litt mer erfaren med lavFODMAP, spørre om nå? Er det noe du absolutt ikke skjønner?

Spørsmål om lavFODMAP-dietten

Nå har du muligheten til å kunne stille spørsmål om lavFODMAP-dietten til en klinisk ernæringsfysiolog. En som både kan og har jobbet med lavFODMAP-dietten! Du får ikke svarene her og nå, men kanskje akkurat ditt spørsmål blir tatt med i prosjektet vårt (anonymt selvfølgelig)? Du kan sende spørsmålet på mail: cecilie(a)lavfodmap.no eller i en privat melding på Facebook, enten direkte til meg, eller via Facebooksiden til lavFODMAP. Du kan selvfølgelig også spørre her i bloggen eller på Facebooksiden til lavFODMAP eller på Instagram. Merk alle spørsmål med: Spørsmål til Mari.

Som du sikkert skjønner, så kommer det til å skje mye spennende fremover. Som vanlig er jeg litt hemmelighetsfull. Jeg er likevel ganske sikker på at dette prosjektet er noe mange kommer til å få glede av!

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Jeg overlevde!

  Jeg overlevde! TUSEN millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt forrige innlegg om angst. Noen har skrevet i bloggen, andre har skrevet på Facebook og noen har sendt meg private meldinger på Facebook og på mail. Det er jo ikke bra at det er så...

Les mer...

Hverdagen

Vil du vinne lavFODMAP-matvarer?

Da har jeg levert manuset til den nye boken, pakket kofferten til i morgen og når jeg er ferdig med å skrive denne bloggposten skal jeg slange meg på sofaen resten av kvelden. For en ukes tid siden var jeg i Liverpool på "Allergy + Free From" messen. Der traff jeg...

Les mer...