«Allergimat – smaker ikke det dr*tt da?»

av | feb 28, 2014 | Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper | 0 kommentarer

IMG_5370

Var kommentarene jeg fikk etter å ha servert muffinsene mine på et business-event sammen med Kolbrun Retorikk og fotograf Christin Eide . Ingen hadde smakt glutenfrie kaker før, ihvertfall ikke bevisst, men de innbilte seg at det skulle smake tørt og dårlig og ihvertfall ikke kjempegodt!

Det er synd at folk tror at «allergimat» skal smake dårlig, men jeg har en idee om at jeg skal klare å omvende folk. Man må bare ha fantasi og tolmodighet til å prøve og feile litt!

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Flere historier

Hverdagen

Ingen tur til London…

Planen var altså at jeg skulle reist til London i går. Matmesse stod på kalenderen de kommende fire dagene, men jeg er fortsatt hjemme.... Magen min har vært på en snurr de siste 5-6 ukene og de siste 3 ukene har vekten begynt å falle (jeg må normalt sett kjempe...

Les mer...