«Allergimat – smaker ikke det dr*tt da?»

av | Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper | 0 kommentarer

Var kommentarene jeg fikk etter å ha servert muffinsene mine på et business-event sammen med Kolbrun Retorikk og fotograf Christin Eide . Ingen hadde smakt glutenfrie kaker før, ihvertfall ikke bevisst, men de innbilte seg at det skulle smake tørt og dårlig og ihvertfall ikke kjempegodt!

Det er synd at folk tror at «allergimat» skal smake dårlig, men jeg har en idee om at jeg skal klare å omvende folk. Man må bare ha fantasi og tolmodighet til å prøve og feile litt!

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

This is my life low FODMAP lavFODMAP
Hverdagen

This is my life

This is my life Fra venste: Sirikit Lockert, redaktøren min fra Aschehoug, Christin Eide, fotografen min og meg. Denne reportasjen ble trykket i Åsane Tidende, lokalavisen der jeg bor, fredag 21. februar 2015. Jeg har postet hele artikkelen her både fordi jeg selv,...

Les mer...