Ja, hva skal man egentlig med en eggkoker? Man kan da like godt koke eggene sine i en kjele, på en kokeplate?

Det er ihvertfall det jeg alltid har tenkt, inntil jeg kom på den geniale ideen at jeg kan ta med meg eggkoker når jeg er ute og reiser. Ferske egg får jeg tak i over hele verden og så lenge eggene er godt kokt (grønne, kanskje? :-)) vil jeg tro det er sikkert mht. salmonella.

For tiden leter jeg etter andre måter jeg kan lage mat på med en eggkoker og jeg har noen ideet som skal prøves ut. «Stay tuned» om du vil følge Petter Smart videre! 🙂

Lagre

Lagre

Matlaging med eggkoker ble til bok!

LagrDette innlegget ble skrevet i februar 2014 og jeg kan vel trygt si at jeg har avansert siden den gangen. For dem som ikke har fått det med seg så har jeg nå skrevet en hel liten kokebok for lavFODMAP på reise. I boken har deler jeg eggkokeroppskriftene som jeg har utviklet. Ja, jeg kan faktisk lage både brød, kaker og middager i den lille eggkokeren min! (Brødet på bildet har jeg laget i eggkoker, oppskrift i boken.)

Her kjøper du boka «lavFODMAP på reise»

LagrTidligere var jeg skeptisk, men med eggkoker kan jeg dra hvor som helst!

Det å kunne være helt uavhengig av andre er det jeg setter alle mest pris på med eggkokeren min. Når mannen spør meg om jeg vil være med å reise, uansett hvor det er i verden, så sier jeg nå alltid ja. Så lenge jeg har eggkokeren min så klarer jeg meg alltid. Kanskje jeg ikke kan kose meg så mye med maten når jeg er ute og reiser nå. Men jeg vet ihvertfall at jeg kan unngå, så langt det lar seg gjøre ihvertfall, å få vondt i magen!

Les også: Slik lager jeg risnudler i eggkokeren når jeg er på reise

IMG_4844

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

lavFODMAP i store dager
lavFODMAP-hjelp

lavFODMAP i store dager

I dag er det 1. mai og vi går inn i høysesongen for store dager. For de aller fleste er dette ensbetydende med sosialt samvær og mye god mat. For oss med IBS kan det fort bli vanskelig med lavFODMAP i store dager. Hva gjør du med lavFODMAP i store dager? Dette er...

Les mer...