Hvordan denne oppskriften på glutenfri muslisjokoladegodt ble til? Etter at jeg hadde laget sjokoladetrukket kandiserte appelsiner hadde jeg litt smeltet sjokolade igjen i bollen. Musliblandingen stod foran meg…. Plutselig hadde jeg rørt sammen sjokolade og musliblanding til «muslisjokoladegodt».

Kanskje litt sunnere enn vanlig julekaker. Som mange vet er det ikke sunnhetsskalaen jeg er mest opptatt av, men smaken. Og smaken var fortreffelig!

Slik lager du glutenfri muslisjokoladegodt

Bland smeltet kokesjokolade og musliblanding (husk å bruke glutenfrie havregryn om du har cøliaki), hvor mye sjokolade du vil ha bestemmer du selv. Jeg hadde så pass lite sjokolade at jeg var redd kakene ikke ville holde sammen, men de holdt sammen og det er bare et «hint» av sjokolade i mine kaker.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.