Hvor får man kjøpt ingefærdrops i Norge?Hvor får man kjøpt ingefærdrops i Norge?

På lav FODMAP sin Facebookside anbefalte jeg Gingin ingefærdrops til en som spurte hva hun kunne bruke for å friske opp munn og hals når sukkerfri tyggegummi ikke kan spises. Gingin er ingefærdrops med 16% ingefær og i tillegg til litt bedre ånde synes jeg at de hjelper også når jeg er kvalm og «uggen». Jeg pleier å kjøpe Gingin i England, men nå har jeg ikke vært i England på en stund, så nå er jeg tom….

Butikker i Norge

For noen dager siden var jeg på «innvandrerbutikken» der jeg pleier å handle rismel, risnudler og andre krydderier og der fant jeg disse ingefærkaramellene. Det er riktignok ikke mer enn 7% ingefær i disse, men de er bedre enn ingenting og jeg synes de fungerer godt. Selv om karamellene inneholder sukker synes jeg ikke at jeg får den samme «pelsen» på tennene og i munnen som jeg får av vanlige karameller, kanskje fordi ingefæren rensker opp litt? Ikke vet jeg…

Innhold: Sukker, ingefær (75) og tapiokastivelse (som er lav FODMAP)

 

 

Lagre