BreivikSommeren i Bergen har vært heller begrederlig værmessig og jeg må si jeg synes virkelig synd på de som har satset på fint sommervær og feriert hjemme i sommer. Ikke bare har det regnet, men det har vært så kaldt at de få gangene jeg har dristet meg til å gå med sommerkjole, i ren trass, har jeg hatt mest lyst til å ta på meg vinterjakken…

Heldigvis har vi bergensere selektiv hukommelse, så etter to dager med nesten 30 grader nå, helt på tampen av sommeren, er vi fornøyde! Selv har jeg ligget ved sjøen ved mine foreldres sommerhus og alle lavFODMAP-prosjekter har blitt satt på vent. Nesten…

Da lavFODMAP-boken min kom på e-bok fikk jeg noen gratiskoder fra forlaget mitt. Siden jeg selv ikke trenger alle kodene vil jeg gjerne gi de vekk og da tenker jeg at jeg må ha en konkurranse eller to!

To konkurranser går nå parallelt:

1. INSTAGRAM: I denne konkurransen kan du vinne lavFODMAP-boken som iBook i tillegg til en kartong med varer. Noen av varene fikk jeg da jeg skulle holde det første foredraget mitt på Haukeland Sykehus og noen har jeg kjøpt selv.

Lag en rett fra boken eller bloggen, post bildet på Instagram og hashtag det med lavfodmap_no Med mindre du skriver at du IKKE vil bli «regrammet» kommer jeg til å reposte bildet på lavfodmap.no sin Instagramkonto (tag meg gjerne og si hvor du har funnet oppskriften!) Om du ikke er på Instagram kan du sende bildet til meg på mail eller facebook, så poster jeg det på Instagram. Gi da beskjed om du vil ha med navnet ditt!

  1. Facebook:

Jeg ser ofte konkurranser der man skal tagge en venn slik at begge to får premien. Jeg tror jeg har rause lesere og utfordrer dere derfor til følgende:

Skriv navnet på en venn som du tror ville bli glad for en lavFODMAP iBook (tag om du vil, men ingen nødvendighet og om du bare vil skrive fornavnet er det greit og).

Jeg trekker vinneren samtidig som jeg trekker vinneren av Instagramkonkurransen på mandag 24. august. Er du heldig blir du invitert på lavFODMAP-mat!

Håper du har en like fin sensommer som vi har i Bergen!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg