Har du ekstra laktosefri risgrøt etter middagen?

Lag laktose- og glutenfrie rislapper til frokost eller lunsj dagen etter! Hvis du ønsker noen litt mer mettende lapper kan du erstatte litt av potetemelet med havremel (lag ditt eget havremel)

Lagre

Lagre

Laktose- og glutenfrie rislapper

5 dl. risgrøt laget med laktosefri melk (eller Tine sin laktosefrie risengrynsgrøt)

3 egg

1 ts. bakepulver el. 1/2 ts. natron

Ca. 100 g. potetemel (kan også bruk annet glutenfritt mel)

Litt sukker, ev. litt kardemomme og kanel om du liker det.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene og stek på middels varme. Serveres med syltetøy, sukker eller annet vanlig pålegg. Disse fungerer godt som substitutt for skiver!

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.