Lav FODMAP er nominert til «Årets Matblogger», kategori «Beste alternativblogg»

av | Hverdagen | 6 kommentarer

Gratulerer, du er nominert i konkurransen Årets Matblogger ! Du er nominert i kategorien: Beste alternativblogg

Og min første tanke var: «Kult, men jeg kommer sikkert ikke til å vinne!» Typisk meg (og sikkert typisk de fleste av oss….). For det er greit å «safe» litt, sånn følelsesmessig, slik at man ikke blir skuffet om man eventuelt ikke vinner. Da kan man si: «Jaja, jeg visste det jo egentlig… blah… blah…» mens man innerst inne er skikkelig skuffet og grinete fordi noen andre stakk av med seieren.

Vel, jeg skal derfor ikke si høyt det jeg tenkte (hehe… ), men heller si:

YEEEES! Dette var superkult og, selv om det er mange gode alternativbloggere der ute så har også min blogg en mulighet. Og søren heller, klart jeg har lyst til å vinne! (Det ville være idiotisk å si noe annet, ikke sant?) Tusen takk til den/de som har nominert meg!

Så da tar jeg meg den frihet og tar en aldri så liten «happy dance» på stuegulvet sånn helt for meg selv og med gardinene trukket for.  (Min kjære mormor pleide å kommentere at jeg aldri klarte å stå stille om jeg var glad: «Cecilie, du danser jo!» <- «Happy dance» )

Nå skal jeg ut å feire St. Hans med naboene! (Egentlig har jeg veldig lyst til å teste ut en souffleoppskrift jeg har hatt i hodet mitt siden i natt (hvorfor kommer alle gode ideer om natten, i dusjen, i bilen osv…?), men jeg får ta det i morgen. Hverken eggene, ovnen eller ideen forsvinner innen i morgen, men det gjør sikkert naboene! Ha en super St. Hans alle følgere. Det kommer plutselig en souffleoppskrift her i bloggen en av de kommende dagene! (Med mindre oppskriften er helt ubrukelig da….)

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

6 Kommentarer

  • Cecilie

   Tusen takk Elin! Må innrømme at det var litt stas, som vi sier i Bergen! 🙂

  • Cecilie

   Tusen takk Henriette! Skal bli spennende å se hvordan det går, ser jo at det er mange andre flinke bloggere i samme kategorien som meg, så… Hihi, nei, nå skal jeg ikke være pessimistisk her! 😀

  • Cecilie

   Tusen takk! 🙂 Skal bli spennende å se hvilke andre blogger jeg «konkurrerer» mot! Synes uansett det er artig å ha blitt nominert da. 🙂

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen, Min mening

Vær inkluderende

Fra lanseringsfesten min i fjor. Min gode venninne Elisabet demonstrerer lavFODMAP-forkle! 🙂 Vær inkluderende Nå er det ikke lenge til lanseringsfestene mine og i den forbindelse har jeg et ønske: Vær inkluderende! Jeg vet ikke hvor mange eller hvem som kommer,...

Les mer...

Hverdagen

KONKURRANSE

Sommeren i Bergen har vært heller begrederlig værmessig og jeg må si jeg synes virkelig synd på de som har satset på fint sommervær og feriert hjemme i sommer. Ikke bare har det regnet, men det har vært så kaldt at de få gangene jeg har dristet meg til å gå med...

Les mer...

Hverdagen

Jeg overlevde!

  Jeg overlevde! TUSEN millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene på mitt forrige innlegg om angst. Noen har skrevet i bloggen, andre har skrevet på Facebook og noen har sendt meg private meldinger på Facebook og på mail. Det er jo ikke bra at det er så...

Les mer...