Lav FODMAP er nominert til «Årets Matblogger», kategori «Beste alternativblogg»

av | Hverdagen | 6 kommentarer

Gratulerer, du er nominert i konkurransen Årets Matblogger ! Du er nominert i kategorien: Beste alternativblogg

Og min første tanke var: «Kult, men jeg kommer sikkert ikke til å vinne!» Typisk meg (og sikkert typisk de fleste av oss….). For det er greit å «safe» litt, sånn følelsesmessig, slik at man ikke blir skuffet om man eventuelt ikke vinner. Da kan man si: «Jaja, jeg visste det jo egentlig… blah… blah…» mens man innerst inne er skikkelig skuffet og grinete fordi noen andre stakk av med seieren.

Vel, jeg skal derfor ikke si høyt det jeg tenkte (hehe… ), men heller si:

YEEEES! Dette var superkult og, selv om det er mange gode alternativbloggere der ute så har også min blogg en mulighet. Og søren heller, klart jeg har lyst til å vinne! (Det ville være idiotisk å si noe annet, ikke sant?) Tusen takk til den/de som har nominert meg!

Så da tar jeg meg den frihet og tar en aldri så liten «happy dance» på stuegulvet sånn helt for meg selv og med gardinene trukket for.  (Min kjære mormor pleide å kommentere at jeg aldri klarte å stå stille om jeg var glad: «Cecilie, du danser jo!» <- «Happy dance» )

Nå skal jeg ut å feire St. Hans med naboene! (Egentlig har jeg veldig lyst til å teste ut en souffleoppskrift jeg har hatt i hodet mitt siden i natt (hvorfor kommer alle gode ideer om natten, i dusjen, i bilen osv…?), men jeg får ta det i morgen. Hverken eggene, ovnen eller ideen forsvinner innen i morgen, men det gjør sikkert naboene! Ha en super St. Hans alle følgere. Det kommer plutselig en souffleoppskrift her i bloggen en av de kommende dagene! (Med mindre oppskriften er helt ubrukelig da….)

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

6 Kommentarer

  • Cecilie

   Tusen takk Elin! Må innrømme at det var litt stas, som vi sier i Bergen! 🙂

  • Cecilie

   Tusen takk Henriette! Skal bli spennende å se hvordan det går, ser jo at det er mange andre flinke bloggere i samme kategorien som meg, så… Hihi, nei, nå skal jeg ikke være pessimistisk her! 😀

  • Cecilie

   Tusen takk! 🙂 Skal bli spennende å se hvilke andre blogger jeg «konkurrerer» mot! Synes uansett det er artig å ha blitt nominert da. 🙂

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

På filmset med lav FODMAP
Hverdagen

På filmset med lav FODMAP

I går var jeg med på noe veldig spennende. Jeg hadde ansvaret for cateringen til Kolbrun Retorikks filmteam da de filmet til sitt prosjekt "Retorikk til folket" på Bryggen, i Bergen. Siden vi skulle være ute hele tiden tenkte jeg det kunne være godt med varm suppe...

Les mer...

Hverdagen

LavFODMAP-lunsj i Bergen!

Mange av dere har spurt meg om hvordan det går med lavFODMAP-kafeen min. Prosjektet begynner å ta form og planen er nå at jeg skal starte opp til høsten. I første omgang blir det en ettermiddag/kveld i måneden, men blir det vellykket er det ikke noe problem å...

Les mer...