Påskekonkurranse for lavFODMAP på reise

av | Hverdagen | 2 kommentarer

Skjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36

 

Kjære dere.

Etter lanseringsfestene i Oslo og Bergen sa min mor:

 

Disse magefolkene er usedvanlig hyggelig mennesker!

Hun har helt rett. Dere er virkelig helt unike og enestående og jeg setter utrolig stor pris på dere alle! Tusen takk for veldig koselige meldinger og mail.

I dag drar jeg på ferie til Kina og mannen min. Det er ingen hemmelighet at det har gått veldig fort i svingene i det siste og akkurat nå gleder jeg meg veldig til å sitte på flyet, uten nett, med Lørdagsrådet (jeg bare elsker det programmet!) på podcast og medbragt lavFODMAP-mat. Så lenge jeg ikke har vondt i magen synes jeg det er utrolig avslappende å fly, selv om jeg flyr monkey-business! (Jeg satser på at magen oppfører seg.)

Mens jeg er i Kina tenker jeg å kjøre en liten påskekonkurranse for lavFODMAP på reise. Dette er det du kan vinne: Påskekonkurranse for lavFODMAP på reise

 • En drikkeflaske med en liten sil i bunnen. Egentlig er den beregnet for te, men jeg pleier å putte ingefær eller sitron i min når jeg er ute og reiser.
 • En eske med 60 laktasetabletter (sponset)
 • 10 porsjonspakninger med ketchup (ikke i handelen, men jeg har fått kjøpe på «spesialbutikk»).
 • En del prøver på Oliviers oljer og krydder (sponset)
 • Spansk lavFODMAP-sjokolader
 • En liten visp
 • En liten kniv
 • Ekstra batteri til mobilen

Innholdet i pakken er veldig praktisk å ha med på tur!

Kokurranseregler (Facebook, Instagram):

 • Har du med deg reisehåndboken «lavFODMAP på reise» på påskeferie? Ta bilde av boken der du er og hashtag (#) med lavfodmappåreise og tag (@) med lavfodmap (på Facebook) eller lavfodmap_no (på instagram) Hvis du bruker Facebook må du huske å gjøre bildet offentlig, ellers vil jeg ikke ha mulighet til å finne bildet. På Instagram må du ha en åpen profil.

ELLER:

 • Hvis du ikke er på ferie: Ta bilde av boken der du er og hashtag (#) med lavfodmappåreise og tag (@) med lavfodmap (på Facebook) eller lavfodmap_no (på instagram) Hvis du bruker Facebook må du huske å gjøre bildet offentlig, ellers vil jeg ikke ha mulighet til å finne bildet. På Instagram må du ha en åpen profil.

ELLER:

 • Hvis du ikke har boken: Gå inn i en bokhandel, ta bilde av boken av boken og hashtag (#) med lavfodmappåreise og tag (@) med lavfodmap (på Facebook) eller lavfodmap_no (på instagram) Hvis du bruker Facebook må du huske å gjøre bildet offentlig, ellers vil jeg ikke ha mulighet til å finne bildet. På Instagram må du ha en åpen profil.

Du kan delta så mange ganger du vil og får ett lodd pr. bilde.

Jeg trekker en vinner den 30. april 2016. Er du med?

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

 1. Roselind Draget

  Jeg leter etter en app på norsk som omhandler low fodmap mat. Finnes det?

  • Cecilie

   Det vet jeg ikke. Jeg stoler uansett mest på Monash University sin app, så jeg ville holdt meg til den. 🙂 Xxx.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen

På gjensyn!

I dag har jeg blitt intervjuet til en sak som skal på trykk i slutten av mai. I tillegg har jeg  pakket. I morgen skal jeg på min siste tur til Kina, ihvertfall så lenge mannen bor der. I august kommer han hjem igjen, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg blir...

Les mer...