This is my life

IMG_9330Fra venste: Sirikit Lockert, redaktøren min fra Aschehoug, Christin Eide, fotografen min og meg.

Denne reportasjen ble trykket i Åsane Tidende, lokalavisen der jeg bor, fredag 21. februar 2015. Jeg har postet hele artikkelen her både fordi jeg selv, men også de som kjenner meg, mener at den gjenspeiler meg veldig godt. Det er selvfølgelig litt rart å lese sin egen historie, på godt og vondt, samtidig som det gjør meg stolt over å være den jeg er. Jeg er ikke perfekt, langt i fra, men jeg gir ihvertfall ikke opp!

 

IMG_9331IMG_9332IMG_9333IMG_9336IMG_9337IMG_9334IMG_9335

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

5 Kommentarer

  • Cecilie

   Tusen takk Maria! Ja, det er kjempespennende tider fremover, men jeg er overbevist om at det blir bra! 🙂

 1. Åse

  Takk for du deler, har endelig etter 15 år med skikkelig elendig mage( diaré i hytt og pine) se lys i tunnelen❤️Er ufør pga av magen så vet alt om hvor galt en ibs kan være, men full av håp og ser Fodmap virker, bare litt vanskelig å sette seg inni alt. Har spist lavcarbo noen år så frukt og gluten har ikke vært noe problem, men alt løk og blomkål daglig… Lykke til videre med cafe og boka de, glede å følge videre med på ferden din❤️
  Klem

  • Cecilie

   Tusen takk Åse. Så godt å høre at lavFODMAP virker for deg og! Det er litt å sette seg inn i, men jeg håper det er en trøst at du kommer fort inn i det når du bare har kommet litt i gang. Ihvertfall føler jeg at det meste går «av seg selv» nå. Det er nesten slik at jeg må tenke meg om når folk spør meg hva jeg ikke kan spise, fordi jeg ikke lenger tenker på det selv. 🙂 Lykke til videre med å følge dietten! Er det noe du lurer på er det bare å spørre, enten her, eller på Facebook eller på mail: cecilie@lavfodmap.no

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

LavFODMAPere

LavFODMAPere For noen uker siden arrangerte jeg det første lavFODMAP-treffet i Bergen. Man kan vel trygt si at dette ble en stor suksess. Vi var 11 lavFODMAPere som møttes på Impact HUB Bergen, der jeg er medlem. Jeg leide "loftet" og laget mat: Gulrosuppe,...

Les mer...

Dagen etter dagen
Hverdagen

Dagen etter dagen

Når jeg i dag snakker om dagen etter dagen snakker jeg altså ikke om dagen etter dagen jeg har spist noe jeg ikke burde spist. Jeg snakker om slippefesten for den nye boken min "kaker og desserter for sensitive mager, lavFODMAP". Stinn brakke Jeg var redd for at...

Les mer...